VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Lilla Roberts FLOATs

Kellunta oli mahtava kokemus! Siinä kirjaimellisesti saa päästää kaikesta irti. Paikan asiakaspalvelu on poikkeuksellisen kokonaisvaltaista ja huolehtivaa. Ehdottomasti uusimisen arvoinen elämys - vahva suositus.

Kuvittele tila, jossa kaikki kiire ja informaatiotulva jäävät ulkopuolelle. Kaikki aistisi saavat siirtyä lepotilaan, ei valoärsykkeitä, ei ääniä. Kellunta-altaan painottomassa ympäristössä aivot ja keho saavuttavat syvän rentoutumistilan. Kelluntaa on tutkittu muun muassa syvän rentoutumisen, luovuuden, kivunhallinnan, palautumisen ja mielikuvaharjoitusten yhteydessä.

Hotel Lilla Roberts ja FLOAT kelluntakeitaat ovat luoneet yhdessä elämyspaketin, jolla voit kokea nyt täydellisen rauhoittumisen kesälomallasi Helsingin ytimessä. Majoituspaketti sisältää upean tyylikkään hotellihuoneen valitsemastasi huoneluokasta, hotelliaamiaisen ja 60 minuutin kellunnan FLOAT Roballa tai FLOAT Kalliossa kahdelle hengelle. Rentoutuskelluntaan kuuluu kaikki pyyhkeistä kosmetiikkaan ja pesuaineista tarjoiluihin. Molemmille on yksityinen kelluntatila eikä mukaan tarvita muuta kuin luottavainen ja utelias mieli. 

Lilla Roberts FLOATs -paketti sisältää:

  • Majoitus kahdelle valitsemassasi huoneluokassa
  • Buffetaamiainen hotellin ravintolassa
  • 60 minuutin rentoutuskellunnan kahdelle 
  • Pääsy hotellin kuntosalille

Lisäksi hotellivieraillemme kuuluu:

Hinta vaihtelee ajankohdan mukaan - alkaen 254€ Comfort-huoneessa kahdelle hengelle.

Toimi näin:

  1. Katso saatavuus kelluntakeitaan varauskalenterista: FLOAT Kallio / FLOAT Roba
  2. Varaa majoitus myyntipalvelustamme Hotel Lilla Robertsiin ja kerro varatessasi toivomasi kellunta-aika.
  3. Odota yhteydenottoa FLOAT Helsingistä varataksesi ajan kelluntaan
  4. Tule ystäväsi kanssa nauttimaan ja rentoutumaan!


Varaa elämys myyntipalvelustamme: 

Puh. 020 770 4705 (0,84 €/min + pvm/mpm) | sales@kampcollection.com

FLOAT Helsingin kanssa tehdyt varaukset ja niiden mahdolliset perumiset ja siirrot hoidetaan FLOATin asiakaspalvelun kautta. Vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin löydät täältä

info@wefloat.fi

FLOAT Roba - Iso Roobertinkatu 8, 00120 Helsinki+358 (0) 50 371 2234

FLOAT Kallio - Itäinen Brahenkatu 13, 00510 Helsinki+358 (0) 50 911 1195


Lisätietoa

Majoituspaketin ehdot: 

Majoituspaketti sisältää aamiaisen. Kampanjahintaisia huoneita on rajoitettu määrä ja kampanja koskee vain uusia varauksia. Varauksen voi peruuttaa kuluitta viimeistään 48h ennen saapumispäivää klo 18.00 mennessä. 


Miten kellunta tapahtuu? 

Kellunta-allas on valolta ja ääneltä suojattu, noin 2,5 metriä pitkä sekä 1,5 metriä leveä ja korkea tila, jonka pohjalla on erittäin suolaista, kelluttavaa vettä. Sekä vesi että ilma ovat kehon lämpöisiä. Veteen käydään makaamaan ja etsitään hyvä asento. Mitään muuta ei tarvitse tehdä. 

Yhtä rentoutuskelluntaa kohden on varattu aikaa 90 minuuttia, josta itse kellunta kestää 60 minuuttia. Sekä Float Kalliolla, että Float Roballa on kolme kellunta-allasta. Float Kelluntakeskusten käyttämät Dreampod-merkkiset kellunta-altaat ovat laadukkaimmat ja edistyneimmät mitä Suomesta löytyy.


Kaikki edut ja elämykset

Katso kaikki majoituspakettimme, parhaat etumme ja tulevat tapahtumat! Yö Hotel Lilla Robertsissa tärkeimpiesi kanssa on täydellinen pako arjesta.

Ilahduta läheistäsi lahjakortilla

Moni meistä viettää tänäänkin merkkipäiväänsä! Ilahduta synttärisankaria, hääparia, vuosipäivää viettäviä, valmistuvia tai piristä ihan muuten vain läheistäsi tai itseäsi lahjakortilla ravintola Krog Robaan tai Hotel Lilla Robertsiin. Lahjakortit ovat voimassa 12 kk.


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin.