VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Ystävyydelle ja rakkaudelle

Hyvä ystävä on murheita estävä, kyynelpesun kestävä,
tekee iloista tuplat, lisää viineihin kuplat!

Koko Kämp Collection Hotels -hotelliperheemme juhlii ystävyyttä, rakkautta ja tärkeitä ihmissuhteita koko helmikuun ajan. Olemme koonneet tälle sivuille Lilla Robertsin Rakkauden helmikuun etuja: yhdessä koettavaa, tapoja ilahduttaa, vinkkejä yhteiselle ajanvietolle tärkeimpäsi kanssa.

Yllätä rakkaasi Lilla Love -majoituspaketilla, joka sisältää ihanan huonepalveluaamiaisen ja myöhäisen huoneenluovutuksen!

Rakkauden helmikuun ajan ravintolassamme Krog Roba on etuja ja yllätyksiä ravintolamme vieraille ja sosiaalisen median kanavissamme luvassa kilpailu, josta voit voittaa yön Lilla Robertsissa sekä 150 € lahjakortin kuukauden muotikumppanimme Anni Ruuthin verkkokauppaan!


Lillan Rakkauden helmikuu

Vain tänään hotelliyö alk. 150 € / kahdelle

Vain tänään ystävänpäivänä 14.2. tarjoamme Rakkauden helmikuun kunniaksi yön Hotel Lilla Robertsissa kahdelle alk. 150 € / yö, sisältäen aamiaisen. Majoitu 21.5.2023 mennessä!

Voita yö Lilla Robertsissa & lahjakortti Anni Ruuthille

Osallistu arvontaan Instagram-tilillämme ja voit voittaa yön Hotel Lilla Robertsissa kahdelle sekä 150€ lahjakortin kuukauden muotikumppanimme Anni Ruuthin verkkokauppaan! Kilpailu starttaa ti 14.2. Seuraa meitä, niin kisa ei jää sinulta huomaamatta ;)


Unohtumaton hääyö Helsingin keskustassa

Lilla Love -majoituspaketti

Lilla Love -pakettimme sisältää majoituksen lisäksi käsintehtyjä suklaita, tuoreita hedelmiä tai marjoja, samppanjaa, runsaan aamiaisen tarjoiltuna huoneeseen sekä myöhäisen huoneenluovutuksen klo 14.00.

Rakkauden helmikuu ravintolassamme

Tervetuloa nauttimaan aamiaiselle, brunssille, lounaalle tai illalliselle pohjoismaisia makuja tarjoavaan rennon tyylikkääseen ravintolaamme Krog Roba. Kun vierailet meillä Rakkauden helmikuun aikana, pöydässä sinua odottaa erityinen etu! Varaa pöytäsi!

Rakkauden helmikuun majoitusedut – tilaa uutiskirje!

Rakkauden helmikuussa juhlistamme rakkautta pienin ja suurin teoin koko kuukauden ajan: joka tiistai saat sähköpostiisi uuden huippuedun Kämp Collection Hotelsin persoonallisiin hotelleihin! Tilaa uutiskirjeemme ja saat edut ensimmäisenä 💕


Lilla e. − cocktailbaari Helsingin Kaartinkaupungissa

Lilla e: Kaupungin cooleimmat cocktailit

Lilla e. on konsepti, jossa tutut normit haastetaan ja jossa klassisiin cocktaileihin yhdistyy luovuus ja pohjoismainen positiivinen hulluus. Lilla e. cocktailbaaria ei voi sanoin kuvata - se pitää kokea! Täältä kannattaa aloittaa loistoiltasi ja useimmiten tänne se on myös parasta päättää.

Rentouttavaa hierontaa hotellilla

Voit varata majoituksen yhteydessä 60 min räätälöidyn hieronnan Hoitola Katriinalta. Yllätä matkakaverisi tai varaa hetki hemmottelua itsellesi. Katso jos hieroja Katriinalla olisi vielä vapaita aikoja vierailusi ajalle. Sinun ei tarvitse liikkua hotellilta, vaan Katriina tulee Lilla Robertsiin!

Samppanjabrunssit

Rakastettu, herkullinen ja monipuolinen brunssimme tarjolla la - su klo 12.30 - 15.00. Tee varaus omalle seurueellesi. Tietyt lauantait tarjolla on myös teemabrunsseja, joilla nautitaan Taittinger-samppanjaa! Tervetuloa!


Rakkauden helmikuu

Kämp Collection Hotels -perhe juhlii rakkautta koko helmikuun ajan. Katso kaikkien hotellien rakkausedut: Rakkauden helmikuu