VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Kilpailun säännöt

Osallistu 10.2.2023 alkaen ravintola Hotel Lilla Robertsin arvontaan Facebookissa ja Instagramissa ja voit voittaa yön Hotel Lilla Robertsissa Style-huoneluokassa sekä lahjakortin kuukauden muotikumppanimme Anni Ruuthin liikkeeseen. 

Arvonta suoritetaan kaikkien Facebookin ja Instagramin kilpailupäivitykseen kommentoijien kesken. Voittamisen edellytys on, että seuraa joko Lilla Robertsin Facebook-sivua tai Lilla Robertsin Instagram-tiliä sekä Anni Ruuthin tiliä. Kaikkien Facebook- ja Instagram-arvontoihin osallistuneiden kesken arvotaan yhteensä yksi voittaja.

HUOM! Lähiaikoina huijaustilit ovat kalastelleet seuraajiemme yhteystietoja. Ethän siis jaa mitään tietojasi, ellet saa yksityisviestiä oikealta Facebook-tililtämme tai Instagram-tililtämme. Tunnistat oikean tilimme URL-osoitteesta: www.facebook.com/hotellillaroberts tai www.instagram.com/hotellillaroberts. Emme koskaan pyydä asiakkaan luottokorttitietoja.

JÄRJESTÄJÄ:

Kilpailun järjestää Union Hotels Oy. Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin järjestämä, eikä se sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä kilpailu liity mitenkään Facebookiin.

KILPAILUAIKA:

Arvontaan voi osallistua 10.2.2023 alkaen, arvonta päättyy 14.2.2023 klo 23.59. Voittajaan otetaan yhteyttä viiden arkipäivän kuluessa Facebookissa tai Instagramissa yksityisviestillä. Voittajalta pyydetään palkintoa varten seuraavat yhteystiedot: etunimi, sukunimi, sähköposti ja muut mahdolliset tiedot. Osallistumisajan ulkopuolella tulleita kommentteja ei oteta huomioon. 

KILPAILUN PALKINTO

Arvonnan palkintona on yö kahdelle hengelle Hotel Lilla Robertsin Style-huoneluokassa saatavuuden mukaan. Palkintoon kuuluu buffetaamiainen. Palkinto tulee lunastaa 30.5.2023 mennessä. Lisäksi voittaja saa lahjakortin Anni Ruuthin liikkeeseen. Lahjakortti luovutetaan yöpymisen yhteydessä. Anni Ruuthin lahjakortti on voimassa 31.12.2023 asti. 

KILPAILUN EHDOT

Arvonnan palkinnosta vastaa Union Hotels Oy / Kämp Collection Hotels Oy.

Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi tai muuksi vastikkeeksi. Järjestävä yhtiö pidättää oikeuden korvata palkinnon vaihtoehtoisella, samanarvoisella palkinnolla mistä tahansa syystä aiheuttamatta vastuuta tältä osin.

Arvontaan osallistujan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Voittoa ei luovuteta alaikäiselle.

Kaikki tarvittava tieto palkintoon liittyen toimitetaan voittajalle arvonnan ratkettua.

HENKILÖTIEDOT:

Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Kaikki osallistumista varten jätettävät henkilötiedot käsitellään Kämp Collection Hotels Oy:n tietosuojaselosteen mukaisesti.

Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen kilpailuun hylätä ilman erillistä ilmoitusta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.