VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Juhlat Krog Robassa

Meillä järjestät ikimuistoiset juhlat niin pienemmälle seurueelle kuin jopa 100 hengen juhlaporukalle!

Krog Roba tarjoaa tyylikkään ravintolamiljöön juhlien järjestämiseen historiallisessa Kaartinkaupungin ympäristössä, Helsingin Design Districtin sydämessä. Tiesitkö, että ennen hotelli- ja ravintolatoimintaa kiinteistö toimi energialaitoksena ja myöhemmin poliisilaitoksena?

Voit vuokrata myös koko ravintolan, jolloin vierasmäärä voi olla jopa 100 henkilöä. Ravintolasta löytyy ihana yksityiskäyttöön soveltuva juhlatila, josta kulku sisäpihan tunnelmalliselle terassille. Pienempään tilaamme mahtuu maksimissaan 44 henkilöä, toivotuista tarjoiluista ja tilaisuuden luonteesta riippuen. Muokkaamme mielellämme tarjoiluita juuri sinulle sopiviksi.

Tila on itsessään juhlava eikä välttämättä koristeluja kaipaa, mutta tilaan saa tuoda omia somisteita, kuten ilmapalloja. Lisämaksusta meiltä järjestyy myös juhlatunnelmaa luomaan pöytäliinat, pöytämenukortit, nimikortit ja kukat.

Otathan yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Myyntipalvelumme palvelee:
Ma – Pe klo 8 – 17

09 5619 2782
events@lillaroberts.fi

Puhelut 0,84 €/min + pvm/mpm
Isot vai pienet juhlat?

Juhlat Pohjoissiivessä

Varaa ravintolamme Pohjoissiipi yksityiskäyttöön noin 25-40 hengen seurueellesi. Samassa tilassa järjestyy niin puheiden pito kuin herkullisen illallisen nauttiminen. Kesällä tilasta on suora pääsy viihtyisälle terassillemme.

	Krog Roba on rento pohjoismainen ravintola Helsingin Kaartinkaupungissa

Koko ravintola

Koko ravintolaamme mahtuu noin 100 hengen seurue illallistamaan pöytämuodosta riippuen. Suuret ikkunat antavat tilalle runsaasti luonnonvaloa ja tunnelmallisen Art Deco -tyylisen sisustuksensa ansiosta tila ei välttämättä edes tarvitse erillistä koristelua. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan paikan päälle!


Mitä juhlitaan?

Lakkiaiset tai häät Krog Robassa Helsingin keskustassa

Komeat valmistujaiset tai karonkka

Onni on unelmoida ja pyrkiä pienestä suureksi. Onni on ahkeroida ja tehdä haaveita todeksi.Onnittelut suurenmoisesta suorituksesta!

Järjestä ikimuistoiset juhlat ylioppilaalle, ammattiin valmistuvalle, tohtorille tai muuta suurta saavuttaneelle.

Häät, syntymäpäivät tai lakkiaiset tulossa? Järjestä juhlat Krog Robassa

Ikimuistoiset häät tai kihlajaiset

Tuntea joku, jonka kanssa vallitsee yhteisymmärrys välimatkoista tai lausumattomista ajatuksista huolimatta – se voi tehdä tästä maailmasta puutarhan.

Juhlista kihlautumista, avioitumista tai vuosipäivää rakkaimpiesi kanssa joko intiimisti tai suuremmalla joukolla!


Unohtumaton syntymäpäivä

Ei ole merkitystä sillä, paljonko kenelläkin on vuosia elämässä takanaan, vaan sillä paljonko noissa vuosissa on ollut elämää!

Juhlitaan yhdessä pyöreitä tai puoliväliä! Meillä Krog Robassa vietät synttärit, jotka muistetaan pitkään.

Yrityksen pikkujoulut tai vuosijuhlat

Sattuma teki meistä kollegoja. Nauru ja yhteiset kokomukset tekivät meistä ystäviä.

Mikään ei vahvista työyhteisön henkeä niin kuin yhdessä vietetty vapaa-aika! Panosta oman tiimisi ja yrityksesi juhliin ja varaa tyylikäs juhlatila.


Ruokaa ja ohjelmaa juhliinne

Cocktail-koulu baarimestarin kanssa

Haluatko järjestää pienen juhlaseurueen kanssa ikimuistoisen illan? Varaa taianomainen ilta oman baarimestarin seurassa Hotel Lilla Robertsin upeassa aulabaarissa Bar Lilla e. Ota yhteyttä niin pohditaan teille paras räätälöity kokonaisuus!

Vuokraa samppanjaseinä

Juhlien somehitti! Vuokraa ja somista viherseinä kuvausseinäksi juhliin tai vuokraa samppanjaseinä ohjelmanumeroksi. Kelloa kilistämällä seinästä ilmestyy lasillisia samppanjaa tai kuohuviiniä. Kysy lisää hinnoittelusta myyntipalvelustamme: events@lillaroberts.fi


Studio Rebelicious

Studio Rebelicious on vuodesta 2016 kampaamo- ja parturipalveluita tarjonnut säpäkkä kumppanimme Helsingin Ratakadulla. Oletko yöpymässä Hotel Lilla Robertsissa ja tulossa hotellille ennen illan synttäreitä, pikkujouluja tai saman päivän hääjuhlia? Kurkista linkin takaa Rebeliciouksen hinnasto hotelliin paikan päälle saapuvalle meikkaajalle/kampaajalle.

Pohjoismaisia makuja

Tarjoilut juhliinne loihtii taidokkaat keittiömestarimme! Krog Roba tarjoaa sesongin parhaat maut ripauksella pohjolan hulluutta. Olemme tunnettu tyylikkäistä mutta runsaista annoksistamme.