VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Ravintola Krog Roba

Krog Roba on rento pohjoismainen ravintola Helsingin Kaartinkaupungissa. Ravintolamme sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä Esplanadilta entisen poliisiaseman upeissa tiloissa.

Ravintolan elegantti ja tunnelmallinen miljöö on kerännyt paljon kiitosta ja sopii yhtä hyvin niin ison porukan aterialle kuin intiimille À la Carte -illalliselle. Meiltä myös herkulliset lounaat ja rakastetut viikonloppubrunssit.

Tervetuloa Kaartinkaupungin kauniiseen helmeen!

YKSITYISTILAISUUDET - Järjestämme yksityistilaisuuksia, joten älä epäröi ottaa yhteyttä, jos etsit juhlapaikkaa syntymäpäiviin, ristiäisiin, nimiäisiin, valmistujaisiin, kihlajaisiin, häihin tai muuhun merkkipäivääsi.

#youareinvited

Lisätietoa myyntipalvelustamme:

Ravintolavaraukset:
09 5619 2704
events@lillaroberts.fi
(Puhelut 0,84 €/min + pvm/mpm)

tai voit soittaa suoraan ravintolaamme aukioloaikojen puitteissa: 09 6899 8881


Aukioloajat

Aamiainen:

Ma - Pe klo 7.00 – 10.00
La – Su klo 8.00 – 11.00

À la Carte:

Ma - to klo 17.00 - 23.00 (keittiö kiinni klo 22.00)
Pe - la klo 17.00 - 23.00 (keittiö kiinni klo 22.00)
Su suljettu

Lounas:

Krog Roban herkulliset arkilounaat tarjolla klo 11.30 - 13.30.

Viikonloppubrunssit:

Rakastettu ja monipuolinen brunssimme tarjolla la - su klo 12.30 - 15.00.

Joka toinen lauantai kilistelemme Samppanjabrunssilla.


Tervetuloa herkuttelemaan!Meillä tapahtuu

Halloween Menu 27.-28.10.2023

Ravintola Krog Roba juhlii Halloweenia pe ja la 27.-28.10.2023 tarjoamalla vastustamattoman makuelämyksen! Pukeudu siis teeman mukaisesti ja tule nauttimaan Halloween herkuista. Varaa pöytäsi pian!

Krog Roban joulupöydät

Ravintola Krog Roban joulussa pohjoismaiset maut kohtaavat tuoreina, yllätyksellisinä toteutuksina. Joulun alla tarjoamme joululounasta ja pikkujouluillallista sekä joulun ajan herkulliset illalliset. Varaa pöytäsi ajoissa!

Uudenvuodenaaton Menu

Päätä vuosi herkulliseen illalliseen ja Helsingin keskustan ilotulitusten loisteeseen. Ravintola Krog Roban uudenvuodenaaton illallinen tarjoillaan 31.12.2023. Tervetuloa!


Tervetuloa herkuttelemaan

Tule nauttimaan ravintola Krog Roban à la carte -menusta

À la Carte

Pohjoismaisia makuyhdistelmiä tarjoava Ravintola Krog Roba kutsuu sinut seurueesi kanssa herkuttelemaan illalliselle Helsingin Pikku Roballe. Lämpimästi tervetuloa! 

Krog Roba tarjoaa aamiaista viikon jokainen päivä Kaartinkaupungissa

Hotelliaamiainen

Tervetuloa herkulliselle ja runsaalle buffetaamiaiselle, joka tarjoillaan ravintola Krog Robassa. Otamme aamiaiselle myös hotellin ulkopuolisia vieraita ma - pe varaustilanteen mukaisesti. Tervetuloa!

Viikonloppubrunssit

Rakastettu, herkullinen ja monipuolinen brunssimme tarjolla tunnelmallisessa ravintola Krog Robassa la - su klo 12.30 - 15.00. Tee varaus omalle seurueellesi! You Are Invited.


Samppanjabrunssit

Rakastettu, herkullinen ja monipuolinen brunssimme tarjolla la - su klo 12.30 - 15.00. Tee varaus omalle seurueellesi. Tietyt lauantait tarjolla on myös teemabrunsseja, joilla nautitaan Taittinger-samppanjaa! Tervetuloa!

Krog Roban ruokaisa salaatti on täydellinen lounas

Lounas

Krog Roban herkulliset arkilounaat tarjolla klo 11.30 - 14.00. Tutustu tarjontaamme!

Majoitus & unohtumaton illallinen

Kun kaipaat kahdenkeskistä aikaa rentoutumisen ja makunautintojen parissa, Lilla Roberts on oikea osoite. Majoituksen lisäksi pakettiin sisältyy herkullinen buffetaamiainen ja keittiömestarimme suositusmenu ravintola Krog Robassa. 


Aikainen varaaja joulun nappaa...

Nautintojen joulu -majoituspaketti

Viime vuonna loppuunmyydyt joulun majoituspakettimme ovat nyt saatavilla. Varmista paikkasi ja varaa tunnelmallinen joulu Hotel Lilla Robertsiin. 

Yrityksen pikkujoulut tai vuosijuhlat

Sattuma teki meistä kollegoja. Nauru ja yhteiset kokomukset tekivät meistä ystäviä.

Mikään ei vahvista työyhteisön henkeä niin kuin yhdessä vietetty vapaa-aika! Panosta oman tiimisi ja yrityksesi juhliin ja varaa tyylikäs juhlatila.


Etsitkö lahjaa tai juhlatilaa?

Ilahduta läheistäsi lahjakortilla

Moni meistä viettää tänäänkin merkkipäiväänsä! Ilahduta synttärisankaria, hääparia, vuosipäivää viettäviä, valmistuvia tai piristä ihan muuten vain läheistäsi tai itseäsi lahjakortilla ravintola Krog Robaan tai Hotel Lilla Robertsiin. Lahjakortit ovat voimassa 12 kk.

Monipuolinen juhlatila Helsingissä

Juhlatilat Krog Robassa

Tiesitkö, että ravintolamme on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin? Koko ravintolatilassa kestitset jopa 100 henkeä! Herkulliset juhlatarjoilut saat myös näppärästi meiltä. Jos tarve on noin 40 hengen juhliin, tutustu Pohjoissiipeemme.


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin.