VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Ravintola Krog Roba

Krog Roba on rento pohjoismainen ravintola Helsingin Kaartinkaupungissa. Ravintolamme sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä Esplanadilta entisen poliisiaseman upeissa tiloissa.

Ravintolan elegantti ja tunnelmallinen miljöö on kerännyt paljon kiitosta ja sopii yhtä hyvin niin ison porukan aterialle kuin intiimille À la Carte -illalliselle. Meiltä myös herkulliset lounaat ja rakastetut viikonloppubrunssit.

Tervetuloa Kaartinkaupungin kauniiseen helmeen!

YKSITYISTILAISUUDET - Järjestämme yksityistilaisuuksia, joten älä epäröi ottaa yhteyttä, jos etsit juhlapaikkaa syntymäpäiviin, ristiäisiin, nimiäisiin, valmistujaisiin, kihlajaisiin, häihin tai muuhun merkkipäivääsi.

#youareinvited

Lisätietoa myyntipalvelustamme:

Ravintolavaraukset:
09 5619 2704
events@lillaroberts.fi
(Puhelut 0,84 €/min + pvm/mpm)

tai voit soittaa suoraan ravintolaamme aukioloaikojen puitteissa: 09 6899 8881


Aukioloajat

Aamiainen:

Ma - Pe klo 7.00 – 10.00
La – Su klo 8.00 – 11.00

À la Carte:

Ma - la klo 17.00 - 23.00 (keittiö kiinni klo 22.00)
Su suljettu

Lounas:

Krog Roban herkulliset arkilounaat tarjolla klo 11.30 - 13.30.

Viikonloppubrunssit:

Rakastettu ja monipuolinen brunssimme tarjolla la - su klo 12.30 - 15.00.

Joka toinen lauantai kilistelemme samppanjabrunssilla!

Tervetuloa herkuttelemaan!Meillä tapahtuu

Häät, syntymäpäivät tai lakkiaiset tulossa? Järjestä juhlat Krog Robassa

Varaa häät kesälle 2024 – saat –20 % edun!

Ihanat intiimit häät vain tärkeimpien kesken ja naimisiin jo tämän vuoden puolella? Ravintola Krog Robassa lumoava tunnelma ei juuri edes koristeita kaipaa. Meillä vietät tunnelmalliset häät Pohjoissiivessä max. 40 hengen seurueella tai koko ravintolassa jopa 100 vieraan kanssa. Varaa häätilasi meiltä maaliskuun loppuun mennessä ja saat edun!

Pääsiäisbrunssi 30.3.2024

Tervetuloa Helsingin Kaartinkaupungin helmeen ravintola Krog Robaan, jossa nautitaan pääsiäisviikonloppuna monipuolista brunssia pääsiäistwistillä! Valitse pöytävarausta tehdessä ajankohdaksi lauantai 30.3. klo 12.30 - 13.30.


Tervetuloa herkuttelemaan

Krog Roba tarjoaa aamiaista viikon jokainen päivä Kaartinkaupungissa

Hotelliaamiainen

Tervetuloa herkulliselle ja runsaalle buffetaamiaiselle, joka tarjoillaan ravintola Krog Robassa. Otamme aamiaiselle myös hotellin ulkopuolisia vieraita ma - pe varaustilanteen mukaisesti. Tervetuloa!

Viikonloppubrunssit

Rakastettu, herkullinen ja monipuolinen brunssimme tarjolla tunnelmallisessa ravintola Krog Robassa la - su klo 12.30 - 15.00. Tee varaus omalle seurueellesi! You Are Invited.

Krog Roban ruokaisa salaatti on täydellinen lounas

Lounas

Krog Roban herkulliset arkilounaat tarjolla klo 11.30 - 14.00. Tutustu tarjontaamme!


Tule nauttimaan ravintola Krog Roban à la carte -menusta

À la Carte

Pohjoismaisia makuyhdistelmiä tarjoava Ravintola Krog Roba kutsuu sinut seurueesi kanssa herkuttelemaan illalliselle Helsingin Pikku Roballe. Lämpimästi tervetuloa! 

Unohtumaton illallinen -majoituspaketti

Kun kaipaat kahdenkeskistä aikaa rentoutumisen ja makunautintojen parissa, Lilla Roberts on oikea osoite. Majoituksen lisäksi pakettiin sisältyy herkullinen buffetaamiainen ja keittiömestarimme suositusmenu ravintola Krog Robassa.


Etsitkö lahjaa tai juhlatilaa?

Ilahduta läheistäsi lahjakortilla

Moni meistä viettää tänäänkin merkkipäiväänsä! Ilahduta synttärisankaria, hääparia, vuosipäivää viettäviä, valmistuvia tai piristä ihan muuten vain läheistäsi tai itseäsi lahjakortilla ravintola Krog Robaan tai Hotel Lilla Robertsiin. Lahjakortit ovat voimassa 12 kk.

Monipuolinen juhlatila Helsingissä

Juhlatilat Krog Robassa

Tiesitkö, että ravintolamme on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin? Koko ravintolatilassa kestitset jopa 100 henkeä! Herkulliset juhlatarjoilut saat myös näppärästi meiltä. Jos tarve on noin 40 hengen juhliin, tutustu Pohjoissiipeemme.


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Lilla Robertsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.