VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Ravintola Krog Roba

Krog Roba on rento pohjoismainen ravintola Helsingin Kaartinkaupungissa. Ravintolamme sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä Esplanadilta entisen poliisiaseman upeissa tiloissa.

Ravintolan elegantti ja tunnelmallinen miljöö on kerännyt paljon kiitosta ja sopii yhtä hyvin niin ison porukan aterialle kuin intiimille À la Carte -illalliselle. Meiltä myös herkulliset lounaat ja rakastetut viikonloppubrunssit.

Tervetuloa Kaartinkaupungin kauniiseen helmeen!

YKSITYISTILAISUUDET - Järjestämme yksityistilaisuuksia, joten älä epäröi ottaa yhteyttä, jos etsit juhlapaikkaa syntymäpäiviin, ristiäisiin, nimiäisiin, valmistujaisiin, kihlajaisiin, häihin tai muuhun merkkipäivääsi.

#youareinvited

Lisätietoa myyntipalvelustamme:

Ravintolavaraukset:
09 5619 2704
events@lillaroberts.fi
(Puhelut 0,84 €/min + pvm/mpm)

tai voit soittaa suoraan ravintolaamme aukioloaikojen puitteissa: 09 6899 8881


Aukioloajat

Aamiainen:

Arkisin ma - pe klo 7.00 - 10.00.
Viikonloppuisin ja pyhinä klo 8.00 - 11.00.

Lounas:

Arkisin ma - pe klo 11.30 - 14.00. (keittiö kiinni klo 13.30)

Viikonloppubrunssit:

La - su klo 12.30 - 15.00.

À la Carte:

Ma - to klo 17.00 - 23.00 (keittiö kiinni klo 22.00)
Pe - la klo 17.00 - 23.00 (keittiö kiinni klo 22.00)
Su suljettu

Olemme normaalisti auki pääsiäisenä pe ja la 7.–8.4.
Pääsiäispäivänä ma 10.4. olemme suljettuna.

Aurinkoista kevättä ja tervetuloa herkuttelemaan!


Kevään juhlaa!

Illallinen aprillipäivän twistillä

Lauantaina 1.4. sinun on mahdollista varata seurueellesi maittava illallinen pienellä aprillipäivän twistillä! Valitse pöytävarausta tehdessäsi aprillipäivän versio, nauti herkullisesta ruoasta ja anna naurun raikaa!

Pääsiäisbrunssi 8.–9.4.2023

Tervetuloa Helsingin Kaartinkaupungin helmeen ravintola Krog Robaan, jossa nautitaan pääsiäisviikonloppuna monipuolista brunssia pääsiäistwistillä! Valitse pöytävarausta tehdessä ajankohdaksi la 8.4. tai su 9.4. klo 12.30 - 13.30.

Vappulounas 1.5.2023

Vappulounas järjestetään perinteisesti 1.5.2023 ja voit tehdä varauksesi joko kello 12.00 alkavaan kattaukseen tai kello 15.00 alkavaan kattaukseen.


Krog Roban herkullinen brunssi on tarjolla lauantaisin ja sunnuntaisin Kaartinkaupungissa

Samppanjabrunssit

Rakastettu, herkullinen ja monipuolinen brunssimme tarjolla la - su klo 12.30 - 15.00. Tee varaus omalle seurueellesi. Tietyt lauantait tarjolla on myös teemabrunsseja, joilla nautitaan Taittinger-samppanjaa! Tervetuloa!

Äitienpäivän brunssi 14.5.2023

Ravintola Krog Roba tarjoilee maittavaa äitienpäiväbrunssia sunnuntaina 14.5.2023. Voit tehdä varauksen kello 12.00 tai kello 14.30. Kattausaika on kaksi tuntia. Tervetuloa!


Tervetuloa herkuttelemaan

Tule nauttimaan ravintola Krog Roban à la carte -menusta

À la Carte

Pohjoismaisia makuyhdistelmiä tarjoava Ravintola Krog Roba kutsuu sinut seurueesi kanssa herkuttelemaan illalliselle Helsingin Pikku Roballe. Lämpimästi tervetuloa! 

Krog Roba tarjoaa aamiaista viikon jokainen päivä Kaartinkaupungissa

Hotelliaamiainen

Tervetuloa herkulliselle ja runsaalle buffetaamiaiselle, joka tarjoillaan ravintola Krog Robassa. Otamme aamiaiselle myös hotellin ulkopuolisia vieraita ma - pe varaustilanteen mukaisesti. Tervetuloa!

Viikonloppubrunssit

Rakastettu, herkullinen ja monipuolinen brunssimme tarjolla tunnelmallisessa ravintola Krog Robassa la - su klo 12.30 - 15.00. Tee varaus omalle seurueellesi! You Are Invited.


Krog Roban ruokaisa salaatti on täydellinen lounas

Lounas

Krog Roban herkulliset arkilounaat tarjolla klo 11.30 - 14.00. Tutustu tarjontaamme!

Majoitus & unohtumaton illallinen

Kun kaipaat kahdenkeskistä aikaa rentoutumisen ja makunautintojen parissa, Lilla Roberts on oikea osoite. Majoituksen lisäksi pakettiin sisältyy herkullinen buffetaamiainen ja keittiömestarimme suositusmenu ravintola Krog Robassa. 

Ylellinen sviitti merelle päin Helsingin Kaartinkaupungissa

Huonepalvelu

Tilaa ravintolamme herkkuja huonepalvelun kautta. Viikonloppuisin saatavilla myös LUX-aamiainen huoneeseen ennakkoon varattuna.


Sinua voisi myös kiinnostaa

Ilahduta läheistäsi lahjakortilla

Moni meistä viettää tänäänkin merkkipäiväänsä! Ilahduta synttärisankaria, hääparia, vuosipäivää viettäviä, valmistuvia tai piristä ihan muuten vain läheistäsi tai itseäsi lahjakortilla ravintola Krog Robaan tai Hotel Lilla Robertsiin. Lahjakortit ovat voimassa 12 kk.

Juhlat Pohjoissiivessä

Varaa ravintolamme Pohjoissiipi yksityiskäyttöön noin 25-40 hengen seurueellesi. Samassa tilassa järjestyy niin puheiden pito kuin herkullisen illallisen nauttiminen. Kesällä tilasta on suora pääsy viihtyisälle terassillemme.

Lilla e. − cocktailbaari Helsingin Kaartinkaupungissa

Kaupungin cooleimmat cocktailit

Lilla e. on konsepti, jossa tutut normit haastetaan ja jossa klassisiin cocktaileihin yhdistyy luovuus ja pohjoismainen positiivinen hulluus. Lilla e. cocktailbaaria ei voi sanoin kuvata - se pitää kokea! Täältä kannattaa aloittaa loistoiltasi ja useimmiten tänne se on myös parasta päättää. 


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin.