VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Ravintola Krog Roba

Krog Roba on rento pohjoismainen ravintola Helsingin Kaartinkaupungissa. Ravintolamme sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä Esplanadilta entisen poliisiaseman upeissa tiloissa.

Ravintolan elegantti ja tunnelmallinen miljöö on kerännyt paljon kiitosta ja sopii yhtä hyvin niin ison porukan aterialle kuin intiimille À la Carte -illalliselle. Meiltä myös herkulliset lounaat ja rakastetut viikonloppubrunssit.

Tervetuloa Kaartinkaupungin kauniiseen helmeen!

YKSITYISTILAISUUDET - Järjestämme yksityistilaisuuksia, joten älä epäröi ottaa yhteyttä, jos etsit juhlapaikkaa syntymäpäiviin, ristiäisiin, nimiäisiin, valmistujaisiin, kihlajaisiin, häihin tai muuhun merkkipäivääsi.

#youareinvited

Lisätietoa myyntipalvelustamme:

Ravintolavaraukset:
09 5619 2704
events@lillaroberts.fi
(Puhelut 0,84 €/min + pvm/mpm)

tai voit soittaa suoraan ravintolaamme aukioloaikojen puitteissa: 09 6899 8881


Aukioloajat

Aamiainen:

Ma - Pe klo 7.00 – 10.00
La – Su klo 8.00 – 11.00

À la Carte:

Ma - la klo 17.00 - 23.00 (keittiö kiinni klo 22.00)
Su suljettu

Lounas:

Krog Roban herkulliset arkilounaat tarjolla klo 11.30 - 13.30.

Viikonloppubrunssit:

Rakastettu ja monipuolinen brunssimme tarjolla la - su klo 12.30 - 15.00.
Joka toinen lauantai kilistelemme samppanjabrunssilla!

Tervetuloa herkuttelemaan!Tervetuloa herkuttelemaan

Krog Roba tarjoaa aamiaista viikon jokainen päivä Kaartinkaupungissa

Hotelliaamiainen

Tervetuloa herkulliselle ja runsaalle buffetaamiaiselle, joka tarjoillaan ravintola Krog Robassa. Otamme aamiaiselle myös hotellin ulkopuolisia vieraita ma - pe varaustilanteen mukaisesti. Tervetuloa!

Viikonloppubrunssit

Rakastettu, herkullinen ja monipuolinen brunssimme tarjolla tunnelmallisessa ravintola Krog Robassa la - su klo 12.30 - 15.00. Tee varaus omalle seurueellesi! You Are Invited.

Krog Roban ruokaisa salaatti on täydellinen lounas

Lounas

Krog Roban herkulliset arkilounaat tarjolla klo 11.30 - 14.00. Tutustu tarjontaamme!


Tule nauttimaan ravintola Krog Roban à la carte -menusta

À la Carte

Pohjoismaisia makuyhdistelmiä tarjoava Ravintola Krog Roba kutsuu sinut seurueesi kanssa herkuttelemaan illalliselle Helsingin Pikku Roballe. Lämpimästi tervetuloa! 

Unohtumaton illallinen -majoituspaketti

Kun kaipaat kahdenkeskistä aikaa rentoutumisen ja makunautintojen parissa, Lilla Roberts on oikea osoite. Majoituksen lisäksi pakettiin sisältyy herkullinen buffetaamiainen ja keittiömestarimme suositusmenu ravintola Krog Robassa.


Kevään juhlaa!

Lilla Rosé Tasting 8.6.

Lämpimästi tervetuloa Krog Roban terassille iltapäivän viininmaisteluun 8. kesäkuuta klo 15.00 alkaen! Lilla Fridays -illoista tuttu legendaarinen DJ Slow soittaa terassilla 16.00 – 20.00. Terassilla nautit ystävämme Vindirektin laadukkaista Rosé-viineistä!

Lahjakortit kevään juhliin

Moni meistä viettää tänäänkin merkkipäiväänsä! Ilahduta kevään synttärisankaria, hääparia, vuosipäivää viettäviä, valmistuvia tai piristä ihan muuten vain läheistäsi lahjakortilla ravintola Krog Robaan tai Hotel Lilla Robertsiin. Lahjakortit ovat voimassa 12 kk.

Monipuolinen juhlatila Helsingissä

Juhlatilat Krog Robassa

Tiesitkö, että ravintolamme on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin? Koko ravintolatilassa kestitset jopa 100 henkeä! Herkulliset juhlatarjoilut saat myös näppärästi meiltä. Jos tarve on noin 40 hengen juhliin, tutustu Pohjoissiipeemme.


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Lilla Robertsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.