VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Hotel Lilla Roberts – You Are Invited

Hotel Lilla Roberts

Hotel Lilla Roberts tarjoaa korkeatasoista, modernia viihtyvyyttä elegantissa ja historiallisessa ympäristössä. Hotellin tyylikkäässä aulassa saattaa aistia talon alkuperäisen aikakauden ja historian. Nauti lasillinen tai lue päivän lehti tunnelmallisesti takkatulen äärellä. Bar Lilla e:n ja aulan uljaan upeat ikkunat tulvivat valoa ja ne toimivat näyteikkunana Helsingin Design District –alueen sydämeen.

Hotellin sijainti aivan Helsingin vilkkaimman business-alueen ja hienoimpien arvoasuinalueiden välissä tekee hotellista täydellisen ja helpon kodin sekä liike- että vapaa-ajan vierailuille. Miellyttävän hiljainen Pikku Roobertinkatu varmistaa viihtyisän ja rauhallisen oleskelun Hotel Lilla Robertsissa, kuitenkin ainoastaan kivenheiton päässä kaupungin suosituimmista ravintola- ja baarielämän vetonauloista.


Esteettömyys hotellissamme

Hotelliimme on esteetön kulku aulaan, vastaanottoon ja baariin. Hotellistamme löytyy huoneita, joihin on esteetön kulku ja 4. kerroksen huoneista on hissillä esteetön kulku ravintolaamme ja aamiaistilaan.

Ravintolaan ja kesäterassille pääsee myös sisäpihalle johtavasta porttikongista. Soita portin vieressä olevaa summeria ja hotellista tullaan avaamaan portti.

Mikäli teillä on tarvetta esimerkiksi suihkutuolille tai muille lisävarusteluille, otathan yhteyttä vastaanottoomme. Kerromme mielellämme lisää!

Vastaanotto:
09 689 9880
info@lillaroberts.fi


Lilla Roberts on rauhallinen hotelli aivan Helsingin nähtävyyksien äärellä

Löydä perille

Hotellin asiakkaat saavat 20 % alennuksen Q-park Kasarmitorin pysäköintimaksuista

Pysäköinti

Hotellimme asiakkaat saavat 20 % alennuksen Aimo Park Kasarmitorin pysäköintimaksuista. Pyydä alennuskuponki hotellin vastaanotosta. Sähköauton omistajille löytyy myös neljä latauspaikkaa hallista.

Lilla Robertsin kuntosali on avoinna 24/7

Kuntosali


Liity Strawberryyn – saat jäsenetuja

Kämp Collection Hotels ja Clarion Hotels ovat toukokuusta 2023 alkaen kantaneet nimeä Strawberry Finland, kun omistajamme Nordic Choice Hotels vaihtoi nimeään. Liittymällä Strawberryn jäseneksi saat käyttöösi kaikki upeat jäsenetumme yli 200 hotelliin pohjoismaissa!

WeCare – Vastuullisuus hotellissamme

WeCaressa on kyse siitä, kuinka me päivittäisessä toiminnassamme huolehdimme samanaikaisesti ihmisistä, ympäristöstä ja kannattavuudesta. Tältä sivulta löydät tietoa miten Hotel Lilla Robertsissa toimimme kohti yhteistä tavoitettamme. Pienillä teoilla on suuri merkitys.

Kaikki edut ja elämykset

Katso kaikki majoituspakettimme, parhaat etumme ja tulevat tapahtumat! Yö Hotel Lilla Robertsissa tärkeimpiesi kanssa on täydellinen pako arjesta.


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Lilla Robertsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.