VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Bar Lilla e.

Lilla e. on konsepti, jossa tutut normit haastetaan ja jossa klassisiin cocktaileihin yhdistyy luovuus ja pohjoismainen positiivinen hulluus.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleiksi cocktailbaariin, jossa "normaali" on tuntematonta ja pelkkä "hyvä" ei riitä. Lilla e.:tä ei voi sanoin kuvata - se pitää kokea. Täältä kannattaa aloittaa loistoiltasi ja useimmiten tänne se on myös parasta päättää.

You Are Invited!

Olemme avoinna:

Ti - To klo 17.00 - 23.00 (Viimeiset tilaukset 22.00)

Pe - La klo 15.00 - 1.00 (Viimeiset tilaukset 24.00)

Poikkeusaukioloajat:

Helatorstaina 9.5. olemme suljettuna.

Tervetuloa taas perjantaina!🎉 GROOVETASTIC LILLA FRIDAYS

Groovetastic presents Lilla Fridays @ Bar Lilla e.

GROOVETASTIC W/ DJ FOBA 8.3.2024 alkaen!

Groovetastic- DJ-illat jatkuvat Bar Lilla e:ssä. DJ Foba isännöi joka toinen perjantai LILLA FRIDAYS -nimistä iltaa klo 19:00 -23:00. Tarjolla tyylikkäitä cocktaileja, herkullista purtavaa ja groovea musaa letkeällä äänenvoimakkuudella. Poikkea sisään yksin tai ystävien kanssa, rentoudu viikonlopun viettoon ja koe mistä kaupungilla puhutaan.

LILLA FRIDAYS - You Are Invited!

Tulevat DJ-illat:

3.5. | 17.5. | 31.5.


Meillä tapahtuu:

Lilla e. - cocktailbaari Helsingin Kaartinkaupungissa

Lilla Cocktails -majoituspaketti

Miltä kuulostaisi mukava perjantain miniloma kavereiden kesken Hotel Lilla Robertsissa Lilla E:n cocktaileja siemaillen ja kiireettömästä aamusta nauttien? Majoituspakettiin kuuluu yö hotellissa, buffetaamiainen sekä valitsemasi cocktail Bar Lilla e:ssä!

Lilla e. − cocktailbaari Helsingin Kaartinkaupungissa

Vuokraa oma baarimestari

Haluatko järjestää pienen juhlaseurueen kanssa ikimuistoisen illan? Varaa taianomainen ilta oman baarimestarin seurassa Hotel Lilla Robertsin upeassa aulabaarissa Bar Lilla e. Ota yhteyttä niin pohditaan teille paras räätälöity kokonaisuus!


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Lilla Robertsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.