VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Bar Lilla e. – Summer Edition

Lilla e. on konsepti, jossa tutut normit haastetaan ja jossa klassisiin cocktaileihin yhdistyy luovuus ja pohjoismainen positiivinen hulluus.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleiksi cocktailbaariin, jossa "normaali" on tuntematonta ja pelkkä "hyvä" ei riitä. Lilla e.:tä ei voi sanoin kuvata - se pitää kokea. Täältä kannattaa aloittaa loistoiltasi ja useimmiten tänne se on myös parasta päättää.

You Are Invited!

Olemme avoinna:

Ma - La
Juomia tarjolla hotellin kesäterassilla klo 15.00 - 23.00
(Viimeiset tilaukset klo 22.30)

Pe - La klo 15.00 - 1.00 (Viimeiset tilaukset 24.00)
☀️ BAR LILLA E – SUMMER EDITION

Kesän arkipäivinä löydät meidät sisäpihan kesäterassilta!

Tule maistamaan kesän uutuudet, varmat klassikot ja baarimestareidemme luovat taidonnäytteet. Viikonloppuisin palvelemme normaalisti myös sisätiloissa. Kesäterassilla nautit myös ravintola Krog Roban kesäisistä herkuista juoman kera.


🍹 SUMMER BRUNCHERS CLUB & KESÄN VAIHTUVAT SPRITZIT

Lauantaisin terassilla ja ravintola Krog Robassa nautitaan herkullista kesäbrunssia 10.8. asti!
Jokaisella kesäbrunssilla on tarjolla uusi Spritz, joka on tarjolla aina seuraavan viikon lauantaihin asti.

Viikottain vaihtuva Spritz 12 € (norm. 14 €), kesäbrunssilla nautittuna etuhintaan 10 €!
Tervetuloa maistamaan.


You Are Invited.


Meillä tapahtuu:

Lilla e. - cocktailbaari Helsingin Kaartinkaupungissa

Lilla Cocktails -majoituspaketti

Miltä kuulostaisi mukava perjantain miniloma kavereiden kesken Hotel Lilla Robertsissa Lilla E:n cocktaileja siemaillen ja kiireettömästä aamusta nauttien? Majoituspakettiin kuuluu yö hotellissa, buffetaamiainen sekä valitsemasi cocktail Bar Lilla e:ssä!

Cocktail-koulu baarimestarin kanssa

Haluatko järjestää pienen juhlaseurueen kanssa ikimuistoisen illan? Varaa taianomainen ilta oman baarimestarin seurassa Hotel Lilla Robertsin upeassa aulabaarissa Bar Lilla e. Ota yhteyttä niin pohditaan teille paras räätälöity kokonaisuus!


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Lilla Robertsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.