VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Bar Lilla e.

Lilla e. on konsepti, jossa tutut normit haastetaan ja jossa klassisiin cocktaileihin yhdistyy luovuus ja pohjoismainen positiivinen hulluus.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleiksi cocktailbaariin, jossa "normaali" on tuntematonta ja pelkkä "hyvä" ei riitä. Lilla e.:tä ei voi sanoin kuvata - se pitää kokea. Täältä kannattaa aloittaa loistoiltasi ja useimmiten tänne se on myös parasta päättää.

You Are Invited!

Olemme avoinna 16.8. alkaen:


Ma - To klo 17.00 - 23.00

Pe - La klo 15.00 - 1.00
(Viimeiset tilaukset 24.00)

Su klo 17.00 - 23.00


Ma kiinni.

FOOD & DRINKS MENU Example menu


Katso myös:

Lilla e. - cocktailbaari Helsingin Kaartinkaupungissa

Lilla Cocktails -majoituspaketti

Miltä kuulostaisi mukava perjantain miniloma kavereiden kesken Hotel Lilla Robertsissa Lilla E:n cocktaileja siemaillen ja kiireettömästä aamusta nauttien? Majoituspakettiin kuuluu yö hotellissa, buffetaamiainen sekä valitsemasi cocktail Bar Lilla e:ssä!

Lilla e. − cocktailbaari Helsingin Kaartinkaupungissa

Vuokraa oma baarimestari

Haluatko järjestää pienen juhlaseurueen kanssa ikimuistoisen illan? Varaa taianomainen ilta oman baarimestarin seurassa Hotel Lilla Robertsin upeassa aulabaarissa Bar Lilla e. Ota yhteyttä niin pohditaan teille paras räätälöity kokonaisuus!

Lilla Halloween -teemajuhla 27.–28.10.

Kutsumme teidät nauttimaan Bar Lilla e.:n Halloween-tunnelmasta ja herkullisista cocktaileista, syömään hyvin Krog Robassa sekä juhlimaan Colour Chaos -teemalla. Tarjolla myös Halloween-majoituspaketti! Mukana menossa Nyx Cosmetics, Vimma, DJ Fiona Timantti sekä DJ SLOW.Katso muut Kämp Collection Hotelsin baarit ja lounget Helsingissä.