VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Bar Lilla e.

Lilla e. on konsepti, jossa tutut normit haastetaan ja jossa klassisiin cocktaileihin yhdistyy luovuus ja pohjoismainen positiivinen hulluus.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleiksi cocktailbaariin, jossa "normaali" on tuntematonta ja pelkkä "hyvä" ei riitä.  Lilla e.:tä ei voi sanoin kuvata - se pitää kokea. Täältä kannattaa aloittaa loistoiltasi ja useimmiten tänne se on myös parasta päättää. 

You Are Invited!

Hyvät asiakkaamme,

Baarissamme alkaa remontointityö maanantaina 23.1., mutta ei huolta!
Bar Lilla e. palvelee ke 25.1. alkaen normaaliaukioloaikojen mukaisesti pop-up -baarina hotelli Lilla Robertsin aulassa, takan edessä.
Juoma- ja cocktail-valikoimamme on hieman laajaa normaalivalikoimaamme rajoitetumpi remontin ajan.

Team Lilla e.

AUKIOLOAIKAMME

Ti - To 17.00 - 24.00
Pe - La 15.00 - 01.00
Su - Ma Suljettu

Viimeiset tilaukset 60 min ennen sulkemisaikaa.

HUOM.
Baari on suljettu ma 23.1. - ti 24.1.

Keittiömme on auki:

Ti - To 17.00 - 22.00
Pe - La 15.00 - 22.00


FOOD & DRINKS MENU Example menu

COCKTAIL MENU Example menu


🎉 GROOVETASTIC LILLA FRIDAYS | AFTER WORK -ILLAT

Groovetastic presents Lilla Fridays @ Bar Lilla e.

GROOVETASTIC W/ DJ SLOW palaa jälleen alkuvuodesta 2023!

Groovetastic- DJ-illat jatkuvat Bar Lilla e:ssä. Legendaarinen pitkän linjan DJ SLOW isännöi joka toinen perjantai LILLA FRIDAYS -nimistä iltaa klo 19:00 -23:00. Tarjolla tyylikkäitä cocktaileja, herkullista purtavaa ja groovea musaa letkeällä äänenvoimakkuudella. Poikkea sisään yksin tai ystävien kanssa, rentoudu viikonlopun viettoon ja koe mistä kaupungilla puhutaan. 

 LILLA FRIDAYS - You Are Invited!


Katso myös:

Lilla e. - cocktailbaari Helsingin Kaartinkaupungissa

Lilla Cocktails -majoituspaketti

Miltä kuulostaisi mukava perjantain miniloma kavereiden kesken Hotel Lilla Robertsissa Lilla E:n cocktaileja siemaillen ja kiireettömästä aamusta nauttien? Majoituspakettiin kuuluu yö hotellissa, buffetaamiainen sekä valitsemasi cocktail Bar Lilla e:ssä!

Korttelin Cocktail -kierrokset helmikuussa

Baarimestarimme loivat yhdessä maukkaan elämyksen helmikuun talvi-iltaan: lämpimästi tervetuloa Korttelin Cocktailit -kierrokselle Helsingin sydämeen. Mukana ovat upeat baarimme Kämp Bar, Bar Haven, Bar Runar, Bar Lilla e & Wintergarden.

Lilla e. − cocktailbaari Helsingin Kaartinkaupungissa

Vuokraa oma baarimestari

Haluatko järjestää pienen juhlaseurueen kanssa ikimuistoisen illan? Varaa taianomainen ilta oman baarimestarin seurassa Hotel Lilla Robertsin upeassa aulabaarissa Bar Lilla e. Ota yhteyttä niin pohditaan teille paras räätälöity kokonaisuus!Katso muut Kämp Collection Hotelsin baarit ja lounget Helsingissä.