VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

We Care – Vastuullisuus hotellissamme

Kulkeminen kohti parempaa, kestävämpää ja tasa-arvoisempaa tulevaisuutta on osa yrityskulttuuriamme – niin vieraidemme, työntekijöidemme, yhteiskunnan kuin ympäristön suhteen. Kutsumme tätä toimintaa nimellä WeCare.

WeCaressa on kyse siitä, kuinka me päivittäisessä toiminnassamme huolehdimme samanaikaisesti ihmisistä, ympäristöstä ja kannattavuudesta. Tältä sivulta löydät tietoa miten Hotel Lilla Robertsissa toimimme kohti yhteistä tavoitettamme. Pienillä teoilla on suuri merkitys.


We Care – Sosiaalinen vastuu

Pride 2023 pääkumppani

Omistajaamme Petter Stordalenia lainataksemme: "Tuemme Pridea, koska haluamme viestiä, että ovemme ovat avoinna kaikille riippumatta siitä ketä rakastat tai keneksi identifioidut. Otamme kantaa tasa-arvon ja kunnioituksen puolesta." Meille on kunnia olla mukana rakentamassa tasa-arvoisempaa yhteiskuntaa.

Vuoden muotikumppanit 2017 - 2024

Hotel Lilla Roberts rakastaa muotia! Jo vuodesta 2017 olemme tukeneet muotikumppanikonseptilla upeaa suomalaista ja ekologista muotisuunnittelua. Muotikumppanimme saavat rakentaa hotellin aulaan oman displayn ja tuoda esiin hienoa suunnittelutyötään.


Lahjakeräys lapsille Hope ry:n kanssa

Keräämme Hope ry:n kanssa joululahjoja, jotta mahdollisimman moni lapsi saisi iloita joulusta ja sen odotuksesta. Voit toimittaa joulukalenterin 17.11. mennessä ja joululahjan 14.12. mennessä Hotel Lilla Robertsin aulaan joulukuusen alle, josta me viemme ne Hope ry:lle jaettavaksi lapsille.

Lahjoitus Andreaskirkolle

Kun Andreaskirkon seurakunnan johtaja Markus Österlund sai sähköpostia Hotel Lilla Robertsista, hän arveli, että hotellilta tulisi valituksia pitkistä apua hakevien jonoista. Mutta päin vastoin – meidän ravintolapäällikkömme Mia Pikkarainen ja keittiömestarimme Karri Knaapila olivat nähneet pitkät jonot ja halusivat lahjoittaa ravintola Krog Robassa leivottavaa mallasleipää sitä tarvitseville!


Helsingin tyylikkäin hotelli Lilla Roberts

Esteettömyys hotellissamme

Hotelliimme on esteetön kulku aulaan, vastaanottoon ja baariin. Hotellistamme löytyy huoneita, joihin on esteetön kulku ja 4. kerroksen huoneista on hissillä esteetön kulku ravintolaamme ja aamiaistilaan.

Ravintolaan ja kesäterassille pääsee myös sisäpihalle johtavasta porttikongista. Soita portin vieressä olevaa summeria ja hotellista tullaan avaamaan portti.

Mikäli teillä on tarvetta esimerkiksi suihkutuolille tai muille lisävarusteluille, otathan yhteyttä vastaanottoomme. Kerromme mielellämme lisää!

Vastaanotto:
09 689 9880
info@lillaroberts.fi


We Care – Vastuu ympäristöstä

Tavoitteista on helppo puhua, mutta todellisen muutoksen aikaansaaminen edellyttää selkeää suunnitelmaa ja konkreettisia toimia. Muutos kohti parempaa vaatii aikaa ja resursseja. Pienin, mutta määrätietoisin askelin etenemme kohti tavoitteita!

Vastuullisuus huoneissamme:

 • Säästämme vettä Green Key -standardien mukaisesti. Hanoissa ja suihkuissa vettä säästävät suihkunpäät vedenkulutuksen vähentämiseksi.
 • Huoneissa suosimme kosmetiikkatuotteiden täyttöpulloja kertakäyttötuotteiden sijaan.
 • Siivousaineemme ovat joutsenmerkittyjä.
 • Suosittelemme maailman raikkainta hanavettä pulloveden sijaan.
 • Kannustamme vieraitamme ajattelemaan ympäristöä esimerkiksi tarjoamalla vaihtoehdon, ettei pyyhkeitä ja lakanoita huoneessa vaihdeta joka päivä.

Vastuullisuus ravintolatoiminnoissamme:

 • Ravintolassamme Krog Robassa suosimme lähi- ja luomutuotteita.
 • Seuraamme tarkasti hävikkiä ja teemme toimenpiteitä sen vähentämiseksi.
 • Kierrätämme jätteet ja minimoimme paperin ja kertakäyttötuotteiden kulutusta.
 • Yhteistyökumppanimme VG-Port kerää käytetyt uppopaistorasvat ja käytetyt kahvinporot jatkojalostettavaksi. Paistorasvoista jatkojalostetaan biopolttonestettä suomalaisille Meriauran rahtilaivoille. Käytetyistä kahvinporoista jatkojalostetaan kasvatusmultaa.
 • Keräämme talteen kaikki puiset viinipullonkorkit, joista tehdään orkideoille kasvualustaa!

Vastuullisuus hotellissa:

 • Teemme toimia kohti Strawberryn hiilineutraalitavoitetta.
 • Koko hotellimme toimii uusiutuvalla energialla: Nordic Green Energy
 • Mittaamme ja säästämme energiaa mm. käyttämällä ainoastaan vihreää sähköä. Valaisimissa käytämme led-polttimoita.
 • Käytämme vain biohajoavia kemikaaleja puhdistuksessa
 • Lajittelemme ja kierrätämme jätteet.
 • Kannustamme pyöräilyyn ja tarjoamme polkupyöriä myös asiakkaiden käyttöön.

Mitä muuta voisimme tehdä? Lähetä meille ideasi: info@lillaroberts.fi


Olemme Green Key -sertifioitu

Kansainvälinen matkailualan ympäristöohjelma Green Key Finland on myöntänyt ympäristösertifikaatin Hotel Lilla Robertsille. Sertifikaatin myöntämisestä päättää yritysvastuun, kestävän matkailun ja ympäristönsuojelun asiantuntijoista koostuva Green Key -tuomaristo.

Green Key -merkin saanut majoituskohde on sitoutunut henkilöstön ja asiakkaiden ympäristötietoisuuden kasvattamiseen, energian- ja vedenkäytön tehostamiseen ja majoitustoiminnan ympäristörasituksen pienentämiseen. Green Key -sertifioidut yritykset saavat käyttöönsä kansainvälisesti tunnetun Green Key -merkin sekä ohjelman tuen ympäristötyölleen ja siitä viestimiselle.

Kestävä toiminta hotelliperheessämme

Haluamme olla edelläkävijä ja osoittaa, että ilmastovaikutusta voidaan vähentää myös hotellialalla. Koko pohjoismaisen Strawberry hotelliperheemme tasolla meille on asetettu seuraavat tavoitteet ympäristön hyväksi:

1) Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä
2) Puolitamme ruokahävikin vuoteen 2026 mennessä

Tavoitteista on helppo puhua, mutta muutos kohti parempaa vaatii aikaa ja resursseja. Pienin, mutta määrätietoisin askelin etenemme kohti tavoitteita.


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Lilla Robertsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.