VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Muotikumppanit & muu yhteistyömme

Hotel Lilla Robertsin yhteistyökumppaneihin kuuluu niin tunnettuja ravintoloita, muotisuunnittelijoita kuin limusiinipalvelu.

Tutustu yhteistyökumppaneihimme, ja tee Helsingin vierailustasi entistäkin mukavampaa!


Vuoden muotikumppanit 2017 - 2024

Hotel Lilla Roberts rakastaa muotia! Jo vuodesta 2017 olemme tukeneet muotikumppanikonseptilla upeaa suomalaista ja ekologista muotisuunnittelua. Muotikumppanimme saavat rakentaa hotellin aulaan oman displayn ja tuoda esiin hienoa suunnittelutyötään.

Studio Rebelicious

Studio Rebelicious on vuodesta 2016 kampaamo- ja parturipalveluita tarjonnut säpäkkä kumppanimme Helsingin Ratakadulla. Oletko yöpymässä Hotel Lilla Robertsissa ja tulossa hotellille ennen illan synttäreitä, pikkujouluja tai saman päivän hääjuhlia? Kurkista linkin takaa Rebeliciouksen hinnasto hotelliin paikan päälle saapuvalle meikkaajalle/kampaajalle.


Rentouttavaa hierontaa hotellilla

Voit varata majoituksen yhteydessä 60 min räätälöidyn hieronnan Hoitola Katriinalta. Yllätä matkakaverisi tai varaa hetki hemmottelua itsellesi. Kysy jos hieroja Katriinalla olisi vielä vapaita aikoja vierailusi ajalle. Sinun ei tarvitse liikkua hotellilta, vaan Katriina tulee Lilla Robertsiin!

Täyden palvelun limousiini- ja kuljetusyhtiö.

Helsinki Limo

Täyden palvelun limousiini- ja kuljetusyhtiö.


Hemmottelua Lilla Robertsin majoituksen yhteydessä

Kauneushoidot - Delooks

Pieni Roobertinkatu 4-6
00130 HELSINKI

050 568 9393

Hemmottelua Lilla Robertsin majoituksen yhteydessä

Kukat - My Garden

Pieni Roobertinkatu 4-6
00130 HELSINKI

(09) 637 090


G Livelab tarjoaa livemusiikkia aivan Lilla Robertsin vieressä

G Livelab

The Future of Live Music in Helsinki.

Kämp Spa & St. George Care

Etsit sitten hemmottelua, mielenrauhaa tai vaikkapa vain hieman omaa aikaa, Kämp Spa ja St George Care kuljettavat sinut arjen yläpuolelle.