VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Hierontapalvelut Lilla Robertsissa

Hierontapalvelu on tarjolla Hotel Lilla Robertsissa majoittuville. Hieronta on 60 minuuttia ja se räätälöidään toiveidesi mukaan. Katso tarkemmat tiedot ja peruutusehdot alta.

Rentouttavaa kokonaisvaltaisesti hoitavaa ammattihierontaa yli 20 vuoden kokemuksella Hotel Lilla Robertsissa kätevästi ja turvallisesti hotellin tiloissa joko itsellesi tai vaikka yllätyksenä matkakumppanillesi.

Hotel Lilla Robertsin yrityskumppanina toimii yksityisyrittäjä Katriina Serenius. Hoitola Katriina tarjoaa yhteistyössä hotellimme kanssa hyvinvointipalveluna hierontaa hotellivieraillemme. Palvelu on tarjolla tilavassa Style-huoneessamme tukevalla kannettavalla hierontapöydällä. Kulku huoneeseen 150 tapahtuu hotellin sisäpihan kautta.

Katriina Serenius on toiminut ammattihierojana yli 20 vuoden ajan. Hän on suorittanut hieronnan ammattitutkinnon sosiaali- ja terveysalan oppilaitoksessa ja tämän jälkeen täydentänyt osaamistaan myös erilaisia erikoiskoulutuksin, kuten lymfa-hieronnan perusteet SKY-opistossa.

Hieronnan hinta lisätään huoneesi laskulle. Jos huoneenne on varattu eri henkilön nimellä kuin hieronta, mainitsethan siitä lisätietokentässä varatessasi aikaa hierojalle. Mikäli ajanvarauskalenterissa näkyy vapaita aikoja, voit varata hieronnan jopa samalle päivälle vähintään 4 tunnin varoitusajalla.


Toiveidesi mukaan räätälöity 60 min rentoutus

Varattavissa on 60 minuutin hieronta, jossa keskitytään asiakkaan toivomusten mukaisesti joko niska-hartiaseutuun, selkään, jalkoihin, käsiin tai kokonaisvaltaisesti koko kehoon. Jokaiselle asiakkaalle varataan täydet 60 minuuttia ja voit keskustella hieroja Katriinan kanssa omista toivomuksistasi joko etukäteen varausvaiheessa tai paikan päällä.

Katriinan työskentelytyyli on rauhallinen ja läsnäoleva. Hänen asiakaskuntansa on pitkäaikaista ja sitoutunutta ja saaneet apua mm. erilaisiin kipu- ja lihasjännitystiloihin. Ennen kaikkea Katriina tarjoaa kuitenkin rentouttavan hetken omaa aikaa ja omaan hyvinvointiin panostamista.

Huolehdimme turvallisuudestasi

Hieronta toteutetaan hotellin tiloissa, joiden puhtaudesta huolehditaan päivittäin vallitsevien turvallisuussääntöjen mukaisesti. Hierojamme huolehtii tarkasti omasta hygieniasta, käsienpesusta ennen ja jälkeen hieronnan sekä kaikkien hoidon aikana käytettävien tuotteiden ja välineiden, kuten hierontapöydän, puhtaudesta.

Ethän tule hierontaan tai perut jo varatun ajan, mikäli olet flunssainen tai tunnet oireita alkavasta sairaudesta.

Katriinan asiakkaat kuuluvat hänen potilasturvansa piiriin. Kerrothan mahdollisista leikkauksista tai vaivoista, jotka toivot otettavan hieronnan aikana huomioon.

Varaaminen ja varausehdot

Varaaminen tapahtuu Timma-palvelun kautta ja asiakas kuittaa suoritetun käynnin hoidon jälkeen. Hieronta lisätään huonelaskuusi. Helppoa ja vaivatonta!

Vapaat ajat näet varausjärjestelmästä. Mikäli haluat siirtää varatun ajan tai sinulla on lisäkysymyksiä, tavoitat hierojamme parhaiten puhelimitse +358405619980 sekä sähköpostilla katriina.serenius@gmail.com. Samassa huoneessa majoittuvat voivat varata peräkkäiset ajat varausjärjestelmästä.

Peruutusehdot: Voit peruuttaa ajan ajanvarausjärjestelmän kautta. Aika tulee perua viimeistään 2 vuorokautta ennen varatun ajankohdan alkua. Tämän jälkeen perutut ja perumatta jätetyistä varauksista veloitetaan 50% hoidon hinnasta. Varaus on mahdollista siirtää olemalla yhteydessä Katriinaan: katriina.serenius@gmail.com tai +358405619980.

Kuvassa hieroja Katriina kuvattuna sisarhotellissamme Hotel Fabianissa, jossa hän tekee myös hierontoja.