VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Hierontapalvelut Lilla Robertsissa

Hierontapalvelu on tarjolla Hotel Lilla Robertsissa majoittuville. Hieronta on 60 minuuttia ja se räätälöidään toiveidesi mukaan. Katso tarkemmat tiedot ja peruutusehdot alta.

Rentouttavaa kokonaisvaltaisesti hoitavaa ammattihierontaa yli 20 vuoden kokemuksella Hotel Lilla Robertsissa kätevästi ja turvallisesti hotellin tiloissa joko itsellesi tai vaikka yllätyksenä matkakumppanillesi.

Hotel Lilla Robertsin yrityskumppanina toimii yksityisyrittäjä Katriina Serenius. Hoitola Katriina tarjoaa yhteistyössä hotellimme kanssa hyvinvointipalveluna hierontaa hotellivieraillemme. Palvelu tarjotaan joko vieraan omassa hotellihuoneessa tai sisäpihan Style-huoneen ollessa vapaana huoneessa 150. Kulku huoneeseen hotellin sisäpihan kautta.

Katriina Serenius on toiminut ammattihierojana yli 20 vuoden ajan. Hän on suorittanut hieronnan ammattitutkinnon sosiaali- ja terveysalan oppilaitoksessa ja tämän jälkeen täydentänyt osaamistaan myös erilaisia erikoiskoulutuksin, kuten lymfa-hieronnan perusteet SKY-opistossa.

Hinnasto

  • 60 min hieronta yhdelle: 135 €
  • 2 x 60 min hieronta kahdelle: 270 €
  • 2 x 30 min hieronta 150 €

Varaaminen ja varausehdot

Varaaminen tapahtuu olemalla yhteydessä hieroja Katriina Sereniukseen. Voit pyytää myös hotellin vastaanottoa avustamaan varauksen teossa.

Tavoitat hierojamme parhaiten puhelimitse +358405619980 sekä sähköpostilla katriina.serenius@gmail.com.

  • Huomioithan, että voit varata hieronnan hotellille vai jos majoitut Hotel Lilla Robertsissa.
  • Jos huoneenne on varattu eri henkilön nimellä kuin hieronta, mainitsethan siitä lisätietokentässä varatessasi aikaa hierojalle.
  • Samassa huoneessa majoittuvat voivat varata peräkkäiset ajat.

Asiakas kuittaa suoritetun käynnin hoidon jälkeen. Hieronta lisätään huonelaskuusi. Helppoa ja vaivatonta!

Peruutusehdot: Varattu aika tulee perua viimeistään 2 vuorokautta ennen varatun ajankohdan alkua. Tämän jälkeen perutut ja perumatta jätetyistä varauksista veloitetaan 50% hoidon hinnasta. Varaus on mahdollista siirtää olemalla yhteydessä Katriinaan: katriina.serenius@gmail.com tai +358405619980.

Kuvassa hieroja Katriina kuvattuna sisarhotellissamme Hotel Fabianissa.


Lisätietoja

Toiveidesi mukaan räätälöity 60 min rentoutus

Varattavissa on 60 minuutin hieronta, jossa keskitytään asiakkaan toivomusten mukaisesti joko niska-hartiaseutuun, selkään, jalkoihin, käsiin tai kokonaisvaltaisesti koko kehoon. Jokaiselle asiakkaalle varataan täydet 60 minuuttia ja voit keskustella hieroja Katriinan kanssa omista toivomuksistasi joko etukäteen varausvaiheessa tai paikan päällä.

Katriinan työskentelytyyli on rauhallinen ja läsnäoleva. Hänen asiakaskuntansa on pitkäaikaista ja sitoutunutta ja saaneet apua mm. erilaisiin kipu- ja lihasjännitystiloihin. Ennen kaikkea Katriina tarjoaa kuitenkin rentouttavan hetken omaa aikaa ja omaan hyvinvointiin panostamista.

Huolehdimme turvallisuudestasi

Hieronta toteutetaan hotellin tiloissa, joiden puhtaudesta huolehditaan päivittäin vallitsevien turvallisuussääntöjen mukaisesti. Hierojamme huolehtii tarkasti omasta hygieniasta, käsienpesusta ennen ja jälkeen hieronnan sekä kaikkien hoidon aikana käytettävien tuotteiden ja välineiden, kuten hierontapöydän, puhtaudesta.

Ethän tule hierontaan tai perut jo varatun ajan, mikäli olet flunssainen tai tunnet oireita alkavasta sairaudesta.

Katriinan asiakkaat kuuluvat hänen potilasturvansa piiriin. Kerrothan mahdollisista leikkauksista tai vaivoista, jotka toivot otettavan hieronnan aikana huomioon.


Katso myös

Kaikki edut ja elämykset

Katso kaikki majoituspakettimme, parhaat etumme ja tulevat tapahtumat! Yö Hotel Lilla Robertsissa tärkeimpiesi kanssa on täydellinen pako arjesta.

	Krog Roba on rento pohjoismainen ravintola Helsingin Kaartinkaupungissa

Ravintola Krog Roba

Pohjoismaisia makuja rennossa ympäristössä! Ravintolamme sijaitsee hotellimme yhteydessä entisen poliisiaseman upeissa tiloissa. Meillä nautit niin herkulliset illalliset kuin suositun viikonloppubrunssin!

WeCare – Vastuullisuus hotellissamme

WeCaressa on kyse siitä, kuinka me päivittäisessä toiminnassamme huolehdimme samanaikaisesti ihmisistä, ympäristöstä ja kannattavuudesta. Tältä sivulta löydät tietoa miten Hotel Lilla Robertsissa toimimme kohti yhteistä tavoitettamme. Pienillä teoilla on suuri merkitys.


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Lilla Robertsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.