VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Koe 1920-luvun glamour

"Madonna Mia,
You're the bloom of the roses,
You're the charm that reposes,
In the heart of a song."

Juhlissa tyylikkäät herrasmiehet pyörittävät naisia toinen toistaan kauniimmissa asuissaan brassbändien tahtiin. Eletään 1920-luvun kulta-aikaa Chicagossa. 

Yhdessä tanssipaikan pöydistä istuu mies, jonka koko kaupunki tuntee. Mies, jota seuraavat lukuisat tekojensa varjot. Mies, jonka ympärillä parveilee naisia ja jota muut miehet kadehtivat. Hän siemailee Templeton Ryeta, suosikkiviskiään, ja puhaltaa ilmaan vahvaa sikarinsa tuoksua. Sormessa välkehtii 11 karaatin sinivalkoinen timantti.  

Alphonse Gabriel Capone, joka paremmin Al Capone nimellä tunnetaan, kasvatti mafiaimperiumiaan. Sen nousun mahdollisti räikeä lahjominen sekä raaka voima - sen äärimmilleenkin viedyssä muodossa. Virkamiehet ja journalistit suorastaan söivät hänen kädestään. Lopulta Al Capone sai ensin lyhyemmän tuomion aseen hallussapidosta ja viimein pitkän tuomion veronkierrosta valtiovarainministeriön agentin Eliot Nessin sinnikkään ajojahdin tuloksena.

Tarina kertoo Al Caponen kirjoittaneen kolme säettä salaperäiselle leidille viettäessään vankeusvuosiaan pienessä kivisellissään. Vaan kuka oli Madonna Mia? 

20-luvun huumaa Hotel Lilla Robertsissa

Tervetuloa faktaa ja fiktiota yhdistävälle matkalle viettämään yö 1920-luvun tunnelmassa. Kaksi Al Caponen rakastajatarta odottaa hänen vapautumistaan vankilan viereisessä luksushotellissa. Gangsteripomo on lähettänyt kuriirinsa mukana mittaamattoman arvokkaan timanttisormuksen osoituksena siitä, että tämä on hänen sydämensä valittu. 

Kumman rakastajattaren huoneeseen olet päätynyt yöpymään? Se sinulle selviää vierailusi aikana.

Yö 1920's Glamour -teemahuoneessa sisältää:

  • Majoitus teeman mukaisesti sisustetussa Lux-huoneessa
  • Kuohuviiniä huoneenne rauhassa nautittavaksi
  • Herkullinen aamiainen take away -pussissa ravintolasta noudettuna
  • Tarinallisuutta ja arvoitus, jolla pääset heittäytymään 1920-luvun tunnelmaan


Varaukset ja lisätietoa

*** 20's Glamour -teemahuoneen myyntiaika on päättynyt. Katso muut elämyspakettimme! ***Yhteistyössä Charwinette

20's Glamour -majoituspaketti syntyi yhteistyössä intohimoisen vintage-kerääjä Charlotta Vilamon kanssa. Hänen liikkeensä Charwinette sijaitsee Helsingin Yrjönkadulla. Myynnissä ja vuokrattavana on laaja valikoima aarteita eri vuosiluvuilta. Monet esineistä ovat uniikkeja ja Charlotta on etsinyt ja ostanut jokaisen niistä itse. 

Charlotta on opiskellut 1990-luvulla vaatesuunnittelua Italian Firenzessä. Palattuaan Suomeen hän alkoi haaveilla omasta kivijalkaliikkeestä ja lopulta unelma kävi toteen: Charwinette aukaisi ovensa maaliskuussa 2019. Asiakaskuntaa liikkeellä on laidasta laitaan, nuorista aikuisista eläkeläisiin. Toiset ihastelevat miljöötä, toiset etsivät vuokrattavaksi huonekaluja, joku upeaa iltapukua juhliin. Charwinettessa on mahdollista myös siemailla lasillinen, sillä liikkeellä on oikeudet toimia myös viinibaarina. 

Yhteistyötämme varten Vilamo on somistanut Hotel Lilla Robertsin aulan: esillä on upeita esineitä, asusteita ja vaatteita kaikkien katseltavana. Lisäksi kaksi majoituspakettiin kuuluvaa huonetta, pääsviitti ja LUX-huone, ovat hänen somistamiaan teemaan sopivalla tavalla.

Suosittelemme lämpimästi vierailemaan Charwinettessa:
Yrjönkatu 12, 00120 Helsinki

Avoinna
ti - pe klo 12.30 - 18.00
la 12.00 - 17.30


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Lilla Robertsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.