VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Hääyö ja romantiikkaa Lilla Robertsissa

Tehdään yhteisestä hetkestänne ikimuistoinen!

Lämpimästi tervetuloa viettämään romanttista yhteistä aikaa Hotel Lilla Robertsiin. Unikulman king size-vuoteessa nukutun yön jälkeen tarjoamme aamulla runsaan aamiaisen huoneessanne valitsemananne aikana. Päivä jatkuu ilman kiirettä sillä Lilla Love -pakettimme sisältää myöhäisemmän huoneenluovutuksen klo 14.00 asti. 

Etumme sisältää yhden yön majoituksen valitussa huoneluokassa, Chjokon käsintehtyä suklaata, sesongin mukaan joko tuoreita hedelmiä tai marjoja, talon pullo (37,5 cl) samppanjaa, huoneaamiaisen sekä huoneenluovutuksen klo 14.00.

Täydellistä niin hääyön kuin vuosipäivän viettoon tai muuten vain romanttiseen yhteiseen hetkeen kiireisessä arjessa.tai tiedustele lisää myyntipalvelustamme:
(09) 5619 2704, sales@lillaroberts.fi

Varaamalla ajoissa varmistat haluamasi huoneluokan!


Valmistaudu tärkeään päivääsi ystäviesi ympäröimänä

Haluatko valmistautua tärkeään juhlapäivääsi ystäviesi ympäröimänä ja jakaa muistot tyylikkäässä ympäristössä? Tule kaasojesi tai bestmänien kanssa jo edeltävänä päivänä Lilla Robertsiin ja hyödynnä majoitusetumme. Sviitissä ja väliovellisissa huoneissa on runsaasti tilaa useammallekin juhlijalle.


Etu sisältää majoituksen kahdelle hengelle toivomassasi huoneluokassa sekä pullon samppanjaa. Etu on saatavilla vain hääpaketin yhteydessä, edeltävälle vuorokaudelle. Ei myytävänä ilman hääpakettia.


Hinnat alkaen / yö kahdelle


Tiedustelut ja varaukset myyntipalvelustamme:
09 5619 2704sales@lillaroberts.fi
Katso ajankohtaiset aukioloajat täältä