VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Pidempi loma Helsingissä

Nauti pääkaupungistamme, ylellisestä majoituksesta ja erinomaisesta palvelusta Hotel Lilla Robertsissa Helsingin Design Districtillä. Olitpa sitten aikeissa shoppailla, hakea kulttuurielämyksiä, tai vain nauttia pääkaupungin ilmapiiristä, keskeisen sijaintinsa ansiosta Lilla Roberts on täydellinen lähtöpiste kaikille seikkailuillesi Helsingissä.

Viipymäetuna Hotel Lilla Roberts tarjoaa jopa -30 % päivän joustavasta hinnasta, kun viivyt meillä pidempään.

  • Etu -10 % yöpyessäsi 2 yötä tai enemmän
  • Etu -20 % yöpyessäsi 3 yötä tai enemmän
  • Etu -25 % yöpyessäsi 5 yötä tai enemmän
  • Etu -30 % yöpyessäsi 7 yötä tai enemmän
  • Etu sisältää herkullisen buffet-aamiaisen

Varausehdot: Kampanjahintaisia huoneita rajoitettu määrä per päivä. Kampanja koskee vain uusia varauksia eikä ole yhdistettävissä toiseen tarjoukseen. Varauksen voi perua veloituksetta 7 päivää ennen saapumista. Hinta on käytettävissä vain vapaa-ajanmatkustukseen, ei laskutusta. Katso hinnan tarkemmat ehdot varatessa.

VARAA NYT


Sinua voisi kiinnostaa:

Kaikki edut ja elämykset

Katso kaikki majoituspakettimme, parhaat etumme ja tulevat tapahtumat! Yö Hotel Lilla Robertsissa tärkeimpiesi kanssa on täydellinen pako arjesta.

Ilahduta läheistäsi lahjakortilla

Moni meistä viettää tänäänkin merkkipäiväänsä! Ilahduta synttärisankaria, hääparia, vuosipäivää viettäviä, valmistuvia tai piristä ihan muuten vain läheistäsi tai itseäsi lahjakortilla ravintola Krog Robaan tai Hotel Lilla Robertsiin. Lahjakortit ovat voimassa 12 kk.


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Lilla Robertsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.