VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Ystävyyden helmikuu Lillassa

Hyvä ystävä on murheita estävä, kyynelpesun kestävä,
tekee iloista tuplat, lisää viineihin kuplat!

Hotel Lilla Roberts juhlii ystävyyttä, rakkautta ja tärkeitä ihmissuhteita koko helmikuun ajan. Olemme koonneet tälle sivuille etuja ja tapahtumia: yhdessä koettavaa, tapoja ilahduttaa, vinkkejä yhteiselle ajanvietolle tärkeimpäsi kanssa.

Yllätä rakkaasi esimerkiksi Lilla Love -majoituspaketilla, joka sisältää ihanan huonepalveluaamiaisen ja myöhäisen huoneenluovutuksen!

Ja paljon muuta! Sukella ystävyyden helmikuuhun tyylikkäästi kanssamme!

You Are Invited.


Häät ja kihlajaiset

Häät, syntymäpäivät tai lakkiaiset tulossa? Järjestä juhlat Krog Robassa

Varaa häät kesälle 2024 – saat –20 % edun!

Ihanat intiimit häät vain tärkeimpien kesken ja naimisiin jo tämän vuoden puolella? Ravintola Krog Robassa lumoava tunnelma ei juuri edes koristeita kaipaa. Meillä vietät tunnelmalliset häät Pohjoissiivessä max. 40 hengen seurueella tai koko ravintolassa jopa 100 vieraan kanssa. Varaa häätilasi meiltä maaliskuun loppuun mennessä ja saat edun!

Unohtumaton hääyö Helsingin keskustassa

Lilla Love -majoituspaketti

Lilla Love -pakettimme sisältää majoituksen lisäksi käsintehtyjä suklaita, tuoreita hedelmiä tai marjoja, samppanjaa, runsaan aamiaisen tarjoiltuna huoneeseen sekä myöhäisen huoneenluovutuksen klo 14.00.


Lahjat ystävälle

Lilla Wellness by Kämp Spa -hoitola

Nyt voit kokea taidokkaiden Kämp Spa -hoitajien hieronnat ja kasvohoidot Hotel Lilla Robertsissa 12.1.–30.3.2024. Tämä ainutlaatuinen yhteistyö on voimassa Kämp Spa -hoitolan uudistustöiden ajan.

6 x ihastuttavat lahjakortit

Ilahduta ystävänpäivänä, alkuvuoden synttärisankaria, talvihäitään tai vuosipäivää viettäviä. Voit ostaa fyysisen lahjakortin hotelliin tai ravintolaan paikan päältä tai lahjakorttikaupastamme PDF-lahjakortin, jonka saat kätevästi sähköpostiisi. Lahjakortit ovat voimassa 12 kk. Tutustu valikoimaan!


Edut & kilpailut

Kisa on päättynyt! Voita hotelliyö & House of Wilow -lahjakortti

Kisa on päättyny, kiitos osallistuneille! Seuraa meitä, niin näet myös kaikki tulevat kisat.

Osallistu arvontaan Instagram-tileillämme ja voit voittaa yön Hotel Lilla Robertsissa kahdelle sekä 200€ lahjakortin kuukauden muotikumppanimme House of Wilow:n verkkokauppaan!

Tilava ja ylellinen hotellihuone Helsingissä

–25 % Ystävyyden helmikuun majoitusetu 1.–8.2.

Majoitusedun myynti on päättynyt. Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisenä tiedon tulevista eduista!

Rakkauden helmikuun kunniaksi tarjoamme yön Hotel Lilla Robertsissa kahdelle –25 % päivän joustavasta hinnasta sisältäen herkullisen aamiaisen. Hyödynnä etu 1.–8.2.2024 ja majoitu 19.5.2024 mennessä! Jos tilaat uutiskirjettämme, olet saanut edun sähköpostiisi jo 30.1. Etuhintaisia huoneita on rajoitettu määrä.


Kiitos tapahtumiin osallistuneille!

Ystävien brunssi & jatkot w/ essie la 17.2.

Ystävämme essie pistäytyy kylään ystävänpäiväviikon viikonloppuna lauantaina 17.2. Brunssilla herkuttelevia odottaa pöydässä yllätys ja kun masu on täynnä, voitte jatkaa ystävän kera Bar Lilla e:n puolelle. Siellä voitte laittautua yhdessä essien Nail Salon -kynsilakkauspisteellä ja nauttia cocktailit kera loistokkaiden kynsien.

Korttelin Cocktailit -kierros 14.2.

Baarimestarimme loivat yhdessä maukkaan elämyksen ystävänpäivän iltaan: lämpimästi tervetuloa Korttelin Cocktailit -kierrokselle Helsingin sydämeen. Mukana ovat upeat baarimme Kämp Bar, Bar Haven, Bar Runar, Bar Lilla e & Wintergarden.


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Lilla Robertsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.