VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Mitä tykkäsit?

Lämmin kiitos, että kokoustit Hotel Lilla Robertsissa! Toivottavasti viihdyitte ja saimme hymyn huulillenne. Mitä voisimme tehdä paremmin? Missä onnistuimme? Mikä saisi sinut tulemaan uudestaan? Kerro meille, niin tiedämme ja osaamme kehittää palveluamme paremmaksi.

Toivottavasti näemme pian uudestaan.

- Hotel Lilla Robertsin kokous- ja tapahtumatiimi

Ps. Ja kyllä, voit ottaa lasinalusen mukaan, jos se tuo arkeesi motivaatiota ja iloa!


Pps. Tilaa samalla uutiskirjeemme, niin pääset Lilla Robertsin kujeilevaan sisäpiiriin ja saat varaslähdön hotellimme majoitusetuihin ja ravintolan suosittuihin teemapäiviin ennen julkista myyntiä!Sinua voisi kiinnostaa...

Kaikki edut ja elämykset

Katso kaikki majoituspakettimme, parhaat etumme ja tulevat tapahtumat! Yö Hotel Lilla Robertsissa tärkeimpiesi kanssa on täydellinen pako arjesta.

	Krog Roba on rento pohjoismainen ravintola Helsingin Kaartinkaupungissa

Ravintola Krog Roba

Pohjoismaisia makuja rennossa ympäristössä! Ravintolamme sijaitsee hotellimme yhteydessä entisen poliisiaseman upeissa tiloissa. Meillä nautit niin herkulliset illalliset kuin suositun viikonloppubrunssin!

Lilla Special

KOKOUSPAKETTI & OHJELMANUMERO

Virallinen osuus ohi! Mitä seuraavaksi? Otettaisiinko lasilliset kuohuvaa pitkän istumisen päätteeksi? Vai tuliko ne alkumaljat jo kohotettua? Ehkäpä sitten jatkoille cocktailbaarin puolelle ja baarimestarimme oppiin? Vai sopisiko loppuun rento käsillä tekeminen? Yhteistyökumppaniemme kanssa järjestät kevennyksenä vaikka korupajan tiimille!