VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Lilla Roberts -hotellin kokoustilat

Lilla Roberts tarjoaa kokousvieraille uudet modernit kokoustilat Emmyn ja Selimin. Kokouksen viralliseen osioon voi yhdistää myös rennon illanvieton varaamalla yksityistilaisuuteen ravintolamme Krog Roban Pohjoissiipi.

Tilat, varustelumme sekä monipuoliset palvelumme luovat ainutlaatuista tunnelmaa monenlaisiin kokouksiin. Tiloista löytyvät kokouksissa tarvittava tekniikka ja nettiyhteydet. Tauoilla maistuvat skandinaavisen keittiömme herkut. Katso 3D-esittely.

Mikäli haluatte jotain uutta ja erilaista, ottakaa meihin yhteyttä. Mietitään yhdessä, miten voimme tehdä kokouksestanne ainutlaatuisen. Sinulla on esimerkiksi mahdollisuus kokoustaa pienemmällä henkilömäärällä meidän upeissa hotellihuoneissa.

Tuleminen tänne on helppoa: Vieressä sijaitsee Kasarmintorin pysäköintitalo autolla saapuville.Tiedustele lisää myyntipalvelustamme:

09 5619 2704 I events@lillaroberts.fi
Katso ajankohtaiset aukioloajat täältä.


Löydät muut Kämp Collections Hotels kokoustilat täältä.

Emmy (max. 26 hlö)

Luonnonvaloa tulvivassa kokoustilassamme Emmyssä mahtuu pitkän kokouspöydän ääreen noin 26 henkeä. Valittavanasi on myös muita pöytämuotoja.

Valoisa tyylikäs tila on varusteltu wi-fillä, videotykillä, valkokankaalla, flap-taululla ja muistiinpanovälineillä.

Kurkkaa pöytämuodot, 3D-kierros ja lisätiedot!

Kokoustila Helsingissä, joka soveltuu kokouksiin, seminaareihin ja workshop-tilaisuuksiin.

Selim (max. 50 hlö)

Kun etsit luokkamuotoista kokoustilaa jopa 50 hengelle tai inspiroivaa workshop-tilaa noin 30 hengelle, valintasi on kokoustilamme Selim.

Kokoustilassa seuruettanne odottaa wi-fi yhteys, muistiinpanovälineet, valkokangas ja tykki sekä fläppitaulu.

Kurkkaa pöytämuodot, 3D-kierros ja lisätiedot!


Kokous hotellihuoneessa (max. 6 hlö)

Hotel Lilla Robertsin pääsviitti ja junior sviitit pöytineen tarjoavat oivan kokouspaikan 4-6 henkilön vapaamuotoiseen tilaisuuteen. Antakaa Art Decoa -henkivän sisustuksen inspiroida, tilatkaa huonepalvelusta herkut ja kahvit tai nauttikaa lounas ravintola Krog Robassa.

Krog Roban Pohjoissiipi (max. 40 hlö)

Haluatko yhdistää virallisen osuuden rentoon illanviettoon hyvän ruuan parissa? Valitse silloin ravintola Krog Roban viihtyisä Pohjoissiipi yksityiskäyttöön 20-40 hengen seurueellesi.


Monipuoliset kokouspaketit Lilla Robertstilta

Kokouspaketit

Kokoustila Helsingissä, joka soveltuu hyvin noin 20 hengen kokouksiin ja seminaareihin.

Tilavuokrat & tarjoilut

Kokoustilojen hinnasto ilman kokouspakettia


Lilla Roberts -hotellin kokoustilat

Helsingin Kaartinkaupungissa sijaitseva Lilla Roberts on ilmeeltään tyylikäs ja tunnelmaltaan viihtyisä hotelli. Hiljaisella Pikku Roobertinkadulla korkealaatuista majoitusta vierailleen tarjoava hotelli sopii mainiosti majoittumiseen niin vapaa-ajalla kuin työmatkoillakin.

Lue lisää