VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Krog Roban Pohjoissiipi

Etsitkö tilaa rennoille, mutta tyylikkäille juhlille noin 25-40 hengelle? Ehkä sellaista, jossa kaikki voisivat istua saman suuren pöydän ääressä ja näkisivät hyvin toisensa? Neliöpöytään saamme sopimaan 16 henkilöä. Tai pöydät voisi asetella näppärään U-muotoon? U-pöytään sopii 24 henkilöä. Tai sitten pienempiin pöytäseurueisiin? Jos vastasit kyllä, jatka eteenpäin!

Tervetuloa viettämään onnistunutta iltaa ravintola Krog Roban Pohjoissiipeen! Tila on osa 100-paikkaista ravintolaamme, mutta rajattavissa paksuin verhoin kokonaan omaan käyttöönne maksimissaan jopa neljänkymmenen hengen seurueelle.

Koska Pohjoissiipi on osa ravintolaamme, kovin suuria yrityssalaisuuksia ei tilassa kannata kuitenkaan kertoa. Tähän sopii paremmin kokoustilamme Emmy ja Selim. Sen sijaan rentoon yhdistelmään virallista asiaa ja illanviettoa, Pohjoissiipemme soveltuu erinomaisesti. Ravintolan puolelta kantautuva puheensorina pitää tunnelmaa yllä estämättä kuitenkaan puheiden pitämistä Pohjoissiiven puolella. Kesällä pääsette nauttimaan lämpimistä kesäilloista terassillamme, jonne on pääsy suoraan Pohjoissiivestä.

Huomioithan, että tilaan ei saa näyttöä tai videotykkiä.

Ravintola Krog Robasta lähdette hyvillä mielin nautittuanne pohjoismaisen keittiömme antimista. Meille on helppo tulla, sillä ravintolamme sijaitsee kävelymatkan päässä Rautatientorista, Helsingin Kaartinkaupungissa. Autoilijoillekin löytyy paikka Kasarmintorin pysäköintihallista. You Are Invited.


Tiedustele lisää myyntipalvelustamme:

09 5619 2782 I events@lillaroberts.fi

Puhelut 0,84 €/min + pvm/mpm
Katso ajankohtaiset aukioloajat täältä.