VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

AIDA Impact

Lilla Roberts tukee muotikumppani-konseptillaan upeaa suomalaista suunnittelua. Marras-joulukuun kumppani AIDA Impact tunnetaan brändinä, jossa yhdistyvät ylelliset luonnonmateriaalit, ajaton muotoilu ja vahva yhteiskunnallinen missio. Hotel Lilla Robertsin vieraille on luvassa eksklusiivinen etu sisäänkirjautumisen yhteydessä.


AIDA impact - Koruja, joilla on merkitys.

AIDA impact on helsinkiläinen korualan yritys, jossa yhdistyvät ylelliset luonnonmateriaalit, ajaton muotoilu ja vahva yhteiskunnallinen missio. AIDA työllistää maahanmuuttajataustaisia osaajia tarjoten heille ensimmäisen väylän työelämään Suomessa. AIDA pyrkii luomaan työllistämismallillaan kestävää ja mitattavaa yhteiskunnallista vaikutusta.

AIDAn korut ovat valmistettu luonnonmateriaaleja ja kierrätysmateriaaleja hyödyntäen, keskittyen makeanvedenhelmiin sekä kierrätettyyn hopeaan ja kultaan. Kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä Helsingissä. Tukiessasi AIDAa tuet maahanmuuttajataustaisten naisten työllistymistä Suomessa. AIDA perustettiin vuonna 2018 ja on sen jälkeen työllistänyt yli 30 maahanmuuttajataustaista naista.

Tutustu lisää: www.aidaimpact.com

@aida_impact

Tervetuloa myös vierailemaan studiollamme osoitteessa Pursimiehenkatu 21.Vuoden muotikumppanit 2017 - 2024

Hotel Lilla Roberts rakastaa muotia! Jo vuodesta 2017 olemme tukeneet muotikumppanikonseptilla upeaa suomalaista ja ekologista muotisuunnittelua. Muotikumppanimme saavat rakentaa hotellin aulaan oman displayn ja tuoda esiin hienoa suunnittelutyötään.

Kaikki edut ja elämykset

Katso kaikki majoituspakettimme, parhaat etumme ja tulevat tapahtumat! Yö Hotel Lilla Robertsissa tärkeimpiesi kanssa on täydellinen pako arjesta.


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Lilla Robertsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.