VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Anna Ruohonen

Hotel Lilla Roberts tukee muotikumppani-konseptillaan upeaa suomalaista suunnittelua. Anna Ruohosen mallistojen tuotteet tehdään aina tilauksesta ja asiakkaan omiin mittoihin sovitettuna. Syyskuussa 2020 hotellissa majoittuville asiakkaille on luvassa ekslusiivinen etu Anna Ruohosen tuotteista. 

ANNA RUOHONEN- Ajaton suunnittelu

Anna Ruohonen on suomalainen vaatesuunnittelija, joka asuu Pariisissa ja luotsaa nimeään kantavaa vaatemerkkiä Anna Ruohonen Paris. Ajaton suunnittelu, korkealuokkaiset materiaalit ja laadukas valmistus ovat hänen kestävän ja eettisen vaatesuunnittelunsa perusta. Hänen vaatteissaan yhdistyvät pohjoismainen minimalismi ja ranskalainen eleganssi.

Vaatteesi vain tilauksesta

Anna Ruohosen tuotantokonsepti noudattaa kestävän kehityksen periaatteita. Mallistojen tuotteet tehdään aina tilauksesta ja asiakkaan omiin mittoihin sovitettuna. Konsepti on ekologinen, koska tuotteita ei valmisteta varastoon eikä tarpeettomia mallikappaleita tehdä. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa ja Ranskassa. ”Ekologinen vastuu merkitsee määrän vähentämistä ja laadun korostamista. Teen vain sen mikä on tarpeellista” 

Tekstiiliteollisuuden suurimpia haasteita on jäte, joka syntyy tuotannosta, jota tehdään yli kysynnän ja hallitsemattomasti. Tällä hetkellä maailmassa tehdään vaatteita 2 kertaa enemmän kuin niitä ehditään käyttää ja samalla kaatopaikalle päätyy rekkalastillinen tekstiilijätettä joka sekunti. Yhtälö on järjetön ja kestämätön.

Varasto on vaateteollisuuden, niin kuin monen muunkin teollisuuden suurin haaste ja syntipukki. Kysyntää on lähes mahdotonta arvioida, kokoja ja värejä yhtä mahdoton ennustaa. Tuotannosta suuri osa päätyy alennusmyyntiin ja lopulta jätteeksi. Samanaikaisesti osa asiakkaista ei kuitenkaan saa tuotetta, jota he toivoivat. Kysyntä ja tuotanto eivät kohtaa. Vastaus näihin haasteisiin on tuotanto ainoastaan tilauksesta. 

Olemme toteuttaneet tätä ideologiaa päämallistomme suunnittelussa ja valmistuksessa jo kymmenen vuotta ja uskomme, että aika on kypsä luopua varastoista lopullisesti, myös valmisvaatemallistomme tuotannossa. Tästä eteenpäin kysyntä ohjaa tuotantoa eikä toisinpäin.

Helsingin liikkeestämme löydät laajan valikoiman malleja, värejä ja materiaaleja. Liikkeemme on auki poikkeuksellisesti lauantaisin sekä ajanvarauksella. Toimitamme tilaamasi tuotteet sinulle postitse maailmanlaajuisesti. Voit myös tutustua mallistoomme ja konseptiimme nettisivuillamme tai ottaa yhteyttä meilitse. Vastaamme mielellämme toiveisiisi ja kysymyksiisi.

Lilla Robertsin asiakkaille tarjoamme kaikista ostoksista -20 % koko syyskuun 2020 ajan.

ANNA RUOHONEN Store
Uudenmaankatu 15 00120 Helsinki
Tel: +358 50 5550966
Email: store@annaruohonen.com

www.annaruohonen.com

Aukioloajat: Lauantaisin 12h-16h 

Tee ajanvarauksesi tästä.


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Lilla Robertsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.