VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Anni Ruuth

Lilla Roberts tukee muotikumppani-konseptillaan upeaa suomalaista suunnittelua. Vuoden 2023 muotikumppaniyhteistyömme aloittaa balettimaailmasta inspiraation hakeva Anni Ruuth. Hotel Lilla Robertsin vieraille on luvassa eksklusiivinen etu sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Anni Ruuth on innovatiivinen ja nouseva suomalainen designermerkki, joka lanseeraa uuden Bridal-malliston vuosittain. Tuotteet tehdään tilauksesta suomessa. Uniikkipuvuistaan tunnettu suunnittelija halusi avata oven Anni Ruuthin maailmaan kuluttajalle ready-to-wear malliston myötä, jota inspiroi baletin eleganssi yhdistettynä arjen käytännöllisyyteen. 

Eläinten hyvinvointi ja vastuullisuus ovat suunnittelijan ensisijaisia arvoja - vastuullisten materiaalien etsiminen onkin jatkuvaa. Brändin luomuksissa käytetään eettistä höyhenmateriaalia sekä strutsinsulkia, jotka ovat peräisin kotimaisten kasvattajien tiloilta.

Suunnittelijaa inspiroi balettimaailman herkkyys sekä perinteisiin Haute Couture -luomuksiin vaadittava käden jälki. Brändin visuaalisessa ilmeessä minimalistiset siluetit yhdistyvät ensiluokkaiseen silkkimateriaaliin ja hentoihin höyheniin. Höyhenet ja silkki kutsuvat meidät juhlimaan sekä vaalimaan elämää ja sen kauneutta.

Liity kanssamme elämän balettiin. 

Anni Ruuth -nettikauppaan pääset tutustumaan: www.anniruuth.com

Kuvat: Valtteri Nevalainen


Vuoden muotikumppanit 2017 - 2024

Hotel Lilla Roberts rakastaa muotia! Jo vuodesta 2017 olemme tukeneet muotikumppanikonseptilla upeaa suomalaista ja ekologista muotisuunnittelua. Muotikumppanimme saavat rakentaa hotellin aulaan oman displayn ja tuoda esiin hienoa suunnittelutyötään.

Kaikki edut ja elämykset

Katso kaikki majoituspakettimme, parhaat etumme ja tulevat tapahtumat! Yö Hotel Lilla Robertsissa tärkeimpiesi kanssa on täydellinen pako arjesta.