VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Ask Scandinavia

Hotel Lilla Roberts tukee muotikumppani-konseptillaan upeaa suomalaista suunnittelua. Helsinkiläinen Ask Scandinavia luo laukkuja ja asusteita, jotka on suunniteltu kestämään laadullisesti ja tyylillisesti. Lokakuussa 2020 hotellissa majoittuville asiakkaille on luvassa ekslusiivinen etu Ask Scandinavian tuotteista. 


ASK Scandinavia on Helsinkiläinen yritys, joka luo laukkuja sekä asusteita tavoitteenaan tehdä jokaisesta päivästä hieman organisoidumpi, kauniimpi ja merkityksellisempi.

Yhdistelemällä skandinaavista designia ja laadukkaita euroopassa valmistettuja materiaaleja, tuotteet ovat suunniteltu kestämään sekä laadullisesti että tyylillisesti ja pysymään luotto-laukkunasi aikojen saatossa.

Tavoitteemme ja lupauksemme on olla vastuullinen yritys johon voit luottaa, yritys joka ottaa huomioon ympäristöystävällisyyden sekä varmistaa että tuotteittemme valmistajia kohdellaan hyvin, heidän työtänsä arvostetaan ja heille maksetaan reilua palkkaa.

Me uskomme että upea ja käytännöllinen laukku on hyvä alku pitämään maailmasi järjestyksessä!

www.askscandinavia.com

Myymälät

KURE STORE
Hallituskatu 30, Oulu

Lastenturva
Martinkyläntie 54, Vantaa

Stockmann Atelier
Aleksanterinkatu 52, Helsinki

Vaunu-Aitta
Itämerenkatu 9, Helsinki


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Lilla Robertsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.