VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

éN

éN Hats on kotimainen lierihattubrändi vuodesta 2018. Muotisuunnittelija Hanna Sarénin luotsaaman brändin kaikki hatut valmistetaan käsityönä Helsingin Korkeavuorenkadulla éN Hats -studiolla. Värivalikoima on laaja ja kuratoitu klassikkojen ja maanläheisten värimaailmojen lisäksi vallitsevaan muotiin ja tuleviin trendeihin. Hatut ovat pehmeitä, kevyitä ja rennon mukavia käyttää. 

éN Hats on vastuullisen ja kestävän kehityksen lähettiläs – valmistuksessa käytetään ainoastaan vesihöyryä ja laadukkaita luonnonmateriaaleja. Minimalistiset lierihatut valmistetaan originaaleja éN-hattumuotteja käyttäen, joista hattujen tunnistettava ulkonäkö syntyy. Näin vaalitaan uniikkiutta, käsin tekemisen taitoa sekä suomalaista muotoilua ja valmistusta. 

Hattujen suunnittelu, valmistus ja niiden lähetys asiakkaalle tapahtuu yhdestä osoitteesta. Kun tilaat hatun, alamme studiollamme valmistamaan sinulle éN -hattua, joka on käsin tehty juuri sinulle. Toimitamme hatut postin kautta noutopisteisiin ja kotiovelle – joskus myös hyppäämme itse fillarin selkään ja tuomme sen kotiovellesi jos olet meitä lähellä.

éN Hats Garden Shop Kämp Galleriassa (Pohjoisesplanadi 33, Helsinki) on avoinna arkisin klo 11-18 ja lauantaisin klo 11-17.

enhats.com