VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Gauhar Helsinki

Lilla Roberts tukee muotikumppani-konseptillaan upeaa suomalaista suunnittelua. Touko-kesäkuun kumppani Gauhar Helsinki on suomalainen lifestyle-brändi, joka tarjoaa muotia, asusteita sekä kodin piensisustustuotteita. Hotel Lilla Robertsin vieraille on luvassa eksklusiivinen etu sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Gauhar Helsingin perustivat Jannika Antas ja Sabina Burmeister vuonna 2012 tavoitteena tarjota ajattomia luottotuotteita modernille ihmisille.

”Tavoitteenamme on suunnitella monipuolisia, sekä mutkattomia tuotteita jotka kestävät aikaa. Painopiste on huolettomissa silueteissa sekä luonnonmateriaaleissa – sillä haluamme tuotteiden kulkevan mukanasi vuosia."

Mallistot, kuten vaatteet, hiusasusteet ja tuoksumaailma suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan Euroopassa. Korumallistomme valmistetaan Thaimaassa. luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tervetuloa mukaan matkaamme.

Punavuorenkatu 20, 00150 Helsinki
www.gauharhelsinki.com
gauhar_helsinki


Vuoden muotikumppanit 2017 - 2023

Lilla Roberts tukee muotikumppanikonseptillaan upeaa suomalaista muotisuunnittelua. 

Kaikki edut ja elämykset

Katso kaikki majoituspakettimme, parhaat etumme ja tulevat tapahtumat! Yö Hotel Lilla Robertsissa tärkeimpiesi kanssa on täydellinen pako arjesta.


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin.