VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Hálo

Hálo on kahden ystävän keväällä 2017 lanseeraama lappilainen design ja lifestyle -merkki. Merkin takana ovat alalla jo kauan työskennelleet ex-kollegat ja ystävät, myynnin ja markkinoinnin ammattilainen Marta Valtovirta sekä suunnittelija Jukka Puljujärvi. Hálo on lyhyessä ajassa vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen halutuimmista merkeistä niin stylistien, artistien, näyttelijöiden kuin bloggaajienkin keskuudessa sekä lehtien muotipalstoilla ja kansissa.

Hálo saa inspiraationsa Lapin erämaista, arktisen luonnon monimuotoisuudesta sekä sen ilmiöistä. Merkin nimi hálo – lumikiteiden ja auringonsäteiden leikki - viittaakin pohjoisen valoilmiöihin kuten revontuliin, kaamokseen ja yöttömiin öihin. Sielunmaisema on luotu mieleenpainuvaksi kokemukseksi visuaalisin keinoin.

Hálo’n mallistosta löytyvät niin klassiset silkit kuin näyttävät jacquardi-tuotteet. Mallisto on jaettu kahdeksaan pienempään mallistoon, jotka edustavat Lapin kahdeksaa vuodenaikaa.


Hálo x Reidar Särestöniemi

Hálo on saanut yksinoikeuden Reidar Särestöniemen (1925-1981) persoonalliseen taiteeseen, josta syntyi eksklusiivinen hálo x Reidar Särestöniemi -mallisto. Mallisto on kunnianosoitus lappilaista taiteilijaa kohtaan, jonka taide on maailmanlaajuisesti tunnettu.

Kaikki hálo’n käyttämät kankaat sekä tuotanto tulevat tarkoin valikoiduilta yhteistyökumppaneilta Euroopasta.

www.halofromnorth.com

#hálo
#halofromnorth