VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Hálo

Lilla Roberts tukee muotikumppani-konseptillaan upeaa suomalaista suunnittelua. Vuonna 2022 kuulemme, mitä aiempien vuosien muotikumppaneillemme kuuluu. All Stars -vuoden elo-syyskuun kumppani on lumoava Hálo. Hotel Lilla Robertsin vieraille on luvassa eksklusiivinen etu.

Hálo on keväällä 2017 lanseeraattu lappilainen design ja lifestyle -merkki. Merkin takana ovat alalla jo kauan työskennelleet ex-kollegat ja ystävät, myynnin ja markkinoinnin ammattilainen Marta Valtovirta sekä suunnittelija Jukka Puljujärvi. Hálo on lyhyessä ajassa vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen halutuimmista merkeistä niin stylistien, artistien, näyttelijöiden kuin vaikuttajienkin keskuudessa sekä lehtien muotipalstoilla ja kansissa.

Merkin nimi hálo – lumikiteiden ja auringonsäteiden leikki – viittaa pohjoisen valoilmiöihin. Hálon mallistot saavat inspiraationsa Lapin erämaista, arktisen luonnon monimuotoisuudesta sekä sen ilmiöistä kuten revontulista, kaamoksesta sekä yöttömistä öistä. Sielunmaisema on luotu mieleenpainuvaksi kokemukseksi visuaalisin keinoin.

Hálo’n mallistot perustuvat Lapin kahdeksaan vuodenaikaan ja mallistoista löytyy tuotteita niin juhlaan kuin arkeenkin. Kaikki kankaat ja tuotteet on valmistettu Euroopassa tarkoin valikoiduilla yhteistyökumppaneilla ja materiaaleina on paljon kierrätettyjä ja orgaanisia luonnonmateriaaleja.  

Hálo x Reidar Särestöniemi

Hálo on saanut yksinoikeuden Reidar Särestöniemen (1925-1981) persoonalliseen taiteeseen, josta syntyi eksklusiivinen hálo x Reidar Särestöniemi -mallisto. Mallisto on kunnianosoitus lappilaista taiteilijaa kohtaan, jonka taide on maailmanlaajuisesti tunnettu. Jokaisesta myydystä hálo x Reidar Särestöniemi -tuotteesta lahjoitetaan osa Särestöniemen museolle.

www.halofromnorth.com

@halofromnorth 

#hálo 

#halofromnorth