VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

House of Wilow

Lilla Roberts tukee muotikumppani-konseptillaan upeaa suomalaista suunnittelua. Tammi-helmikuun kumppani House of Wilow tunnetaan korkealaatuisena muotibrändinä, jossa kestävyys on luonnollinen osa kaikkea liiketoimintaa. Hotel Lilla Robertsin vieraille on luvassa eksklusiivinen etu sisäänkirjautumisen yhteydessä.


House of Wilow'n missiona on olla tunnettu rehellisenä ja ajattomana brändinä, joka liitetään korkeaan laatuun ja huolellisesti kuratoituun designiin ja estetiikkaan.

Wilow-tuotteiden arvo piilee niiden korkealaatuisessa ja ajattomassa suunnittelussa, jossa erityistä huomiota kiinnitetään yksityiskohtiin, rakenteisiin ja viimeistelyyn. Suuri painoarvo on myös tuotteen pitkäikäisyydellä – niin fyysisesti, emotionaalisesti kuin esteettisesti.

Me Wilow'ssa olemme sitoutuneet edistämään monimuotoisuutta ja haastamaan perinteistä muotijärjestelmää. Lisäksi emme määrittele ennakkoon kenelle vaate on suunniteltu, ja tämä otetaan huomioon tuotteiden siluetin ja koko sarjonnan määrittelyssä.

Wilow'n kivijalkaliike sijaitsee osoitteessa Fredrikinkatu 26, vain 700 metrin päässä Hotel Lilla Robertsista!

Digitaalisia kohtaamisia varten löydät meidät osoitteessa www.houseofwilow.com

Toivomme aloittavamme yhdessä elinikäisen matkan!Vuoden muotikumppanit 2017 - 2024

Hotel Lilla Roberts rakastaa muotia! Jo vuodesta 2017 olemme tukeneet muotikumppanikonseptilla upeaa suomalaista ja ekologista muotisuunnittelua. Muotikumppanimme saavat rakentaa hotellin aulaan oman displayn ja tuoda esiin hienoa suunnittelutyötään.

Kaikki edut ja elämykset

Katso kaikki majoituspakettimme, parhaat etumme ja tulevat tapahtumat! Yö Hotel Lilla Robertsissa tärkeimpiesi kanssa on täydellinen pako arjesta.


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Lilla Robertsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.