VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Juslin Maunula

Hotel Lilla Roberts tukee muotikumppani-konseptillaan upeaa suomalaista suunnittelua. JUSLIN MAUNULAn visuaalinen maailma koostuu yllättävistä väriyhdistelmistä sekä kokeellisesta materiaalinkäytöstä ja valmistustekniikoista. Maalis-huhtikuussa 2020 majoittuville asiakkaille on luvassa ekslusiivinen etu.

JUSLIN MAUNULA on suunnittelutoimisto ja muotibrändi, joka toimii omien vaate- ja asustemallistojen suunnittelun ohella suunnittelukumppanina muille yrityksille. JUSLIN MAUNULA luo poikkialaisuutensa mahdollistamana vahvan yhteyden muodin ja arkkitehtuurin välille ja haastaa vakiintuneita luovan ajattelun tapoja. 

JUSLIN MAUNULAn visuaalinen maailma koostuu yllättävistä väriyhdistelmistä sekä kokeellisesta materiaalinkäytöstä ja valmistustekniikoista.

Yhteistyössä Euroopan johtavien luksustuotevalmistajien kanssa JUSLIN MAUNULA kehittää tavanomaisesta poikkeavia materiaaleja ja tekniikoita, jotka antavat tuotteille niiden modernin ilmeen. Tätä tyyliä suunnittelijat kutsuvat nimellä Sophisticated Pop.

Yritysasiakkaita kotimaassa ovat mm. Marimekko, Kalevala Koru ja Artek. Kansainvälisiin muoti- ja tilasuunnitteluasiakkaisiin lukeutuvat johtavat kiinalaiset muotialan toimijat PeacebirdUR ja Viviniko.

juslinmaunula.comLiity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Lilla Robertsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.