VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

KATRI NISKANEN

Lilla Roberts tukee muotikumppani-konseptillaan upeaa suomalaista suunnittelua. Vuonna 2022 kuulemme, mitä aiempien vuosien muotikumppaneillemme kuuluu. All Stars -vuoden loka-joulukuun kumppani on veistoksellinen KATRI NISKANEN. Hotel Lilla Robertsin vieraille on luvassa eksklusiivinen etu.

Katri Niskanen on helsinkiläinen vaatesuunnittelija, joka perusti nimeään kantavan brändin keväällä 2010. KATRI NISKANEN on tunnettu skandinaavisen selkeistä, kauniista ja veistoksellisista asuista, jotka pelastavat niin arjen kuin vaativimmatkin juhlahetket. Kankailla leikittely sekä muodon ja värin harmonia tekevät asuista vaivattomia ja elegantteja. Asut ovat muuntautumiskykyisiä ja ajattomia, joten ne kestävät aikaa.

Valmismallistojen lisäksi Katri on tunnettu myös mittatilauspuvuistaan. Hän tarjoaa henkilökohtaista mittatilauspalvelua ateljeellaan Helsingissä.


KATRI NISKANEN BOUTIQUE
Fredrikinkatu 41
00120 Helsinki

KATRI NISKANEN -VERKKOKAUPPA
katriniskanen.com


TIEDUSTELUT JA YHTEYDENOTOT
info@katriniskanen.com


Vuoden muotikumppanit 2017 - 2024

Hotel Lilla Roberts rakastaa muotia! Jo vuodesta 2017 olemme tukeneet muotikumppanikonseptilla upeaa suomalaista ja ekologista muotisuunnittelua. Muotikumppanimme saavat rakentaa hotellin aulaan oman displayn ja tuoda esiin hienoa suunnittelutyötään.

Kaikki edut ja elämykset

Katso kaikki majoituspakettimme, parhaat etumme ja tulevat tapahtumat! Yö Hotel Lilla Robertsissa tärkeimpiesi kanssa on täydellinen pako arjesta.