VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Lilja the Label

Lilla Roberts tukee muotikumppani-konseptillaan upeaa suomalaista suunnittelua. Inspiroidu uima-asu ja urheiluvaatemerkistä, jonka materiaalit on valmistettu ja kierrätetty merestä kerätystä muoviroskasta. Huhti-toukokuussa majoittuville Hotel Lilla Robertsin vieraille on luvassa eksklusiivinen etu. 

"Lilja the Label on suomalainen, vuonna 2016 perustettu uima-asu ja urheiluvaatemerkki. Tuotteidemme inspiraationa on toiminut kaunis planeettamme ja sen tarjoamat upeat mahdollisuudet. Haluamme säilyttää tämän kauneuden myös tuleville sukupolville, ja näin ollen teemme kaikkemme rakastamamme ympäristön suojelemiseksi. 

Pyrimme tuottamaan niin vähän jätettä ja päästöjä kuin mahdollista koko tuotantoprosessimme aikana – sekä valmistusvaiheessa, varastoinnissa että toimituksissa. Valmistamme tuotteemme merestä kerätystä muoviroskasta, joka on jalostettu uutta vastaavaksi korkealaatuiseksi nylonkuiduksi. Näin saamme annettua tälle kallisarvoiselle resurssille uuden elämän ja vähennettyä oman tuotantomme ympäristövaikutusta.

Löydät kivijalkaliikkeemme Punavuoresta osoitteesta Pursimiehenkatu 14. Liikkeemme palvelee tiistaista perjantaihin klo 12-17. Kivijalkamme lisäksi verkkokauppamme palvelee vuorokauden ympäri osoitteessa liljathelabel.com. Pursimiehenkadun kivijalkamme lisäksi avaamme uuden kesäkonseptimme Iso Roobertinkadulle toukokuun lopussa - lisätietoa avajaisista on mahdollista löytää esimerkiksi Instagramista @liljathelabel!"

- Laura Saarinen, perustaja

liljathelabel.com


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Lilla Robertsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.