VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Malaika Mollel

Lilla Roberts tukee muotikumppani-konseptillaan upeaa suomalaista suunnittelua. Heinä-elokuun kumppanimme Malaika Mollel on suomalais-tansanialainen kuvataiteilija ja muotisuunnittelija, joka tunnetaan värikkäistä maalauksistaan ja niistä luoduista vaatteista. Hotel Lilla Robertsin vieraille on luvassa eksklusiivinen etu sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Malaika Mollel on suomalais-tansanialainen kuvataiteilija ja muotisuunnittelija, joka tunnetaan värikkäistä maalauksistaan ja niistä luoduista vaatteista. Hän yhdistää suomalaisen minimalismin ja tansanialaiset perinteet, luoden ainutlaatuista taidetta, joka juhlistaa monikulttuurisuutta ja kestävää kehitystä. Malaikan vaatteet valmistetaan pääosin Helsingissä hänen äitinsä, Tuula Mollelin, käsityönä ja ne heijastavat vastuullisuuden periaatteita. Hän on sitoutunut edistämään kestävää muotia ja luomaan pitkäikäisiä vaatteita.

Malaika on intohimoinen taiteilija ja suunnittelija, joka ammentaa inspiraatiota maalauksistaan luodakseen visuaalisesti upeita ja käytännöllisiä tuotteita. Hänen tavoitteenaan on yhdistää taide ja muoti tarjoten asiakkailleen kauniita ja ajattomia aarteita, jotka kulkevat käyttäjiensä mukana läpi elämän.

Lue lisää ja ihastu: www.malaikamollel.com

-------

Hotel Lilla Robertsin vieraille on luvassa eksklusiivinen etu sisäänkirjautumisen yhteydessä.


Tutustu myös:

Vuoden muotikumppanit 2017 - 2024

Hotel Lilla Roberts rakastaa muotia! Jo vuodesta 2017 olemme tukeneet muotikumppanikonseptilla upeaa suomalaista ja ekologista muotisuunnittelua. Muotikumppanimme saavat rakentaa hotellin aulaan oman displayn ja tuoda esiin hienoa suunnittelutyötään.

Kaikki edut ja elämykset

Katso kaikki majoituspakettimme, parhaat etumme ja tulevat tapahtumat! Yö Hotel Lilla Robertsissa tärkeimpiesi kanssa on täydellinen pako arjesta.


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Lilla Robertsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.