VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Samuji

Lilla Roberts tukee muotikumppani-konseptillaan upeaa suomalaista suunnittelua. Touko-kesäkuun kumppanimme Samuji tuottaa kestävää ja mielenkiintoista muotoilua korkein standardein. Hotel Lilla Robertsin vieraille on luvassa eksklusiivinen etu sisäänkirjautumisen yhteydessä.


"On kunnia olla esillä Lilla Robertsilla ja kertoa Samujin tarinaa kauneudesta ja itsevarmuudesta."

Samuji on vuonna 2009 perustettu Helsingissä toimiva vaatebrändi. Luomme harkittuja ja vapaamielisiä vaatteita, jotka palvelevat tarkoitustaan. Tavoitteenamme on tuottaa kestävää ja mielenkiintoista muotoilua korkein standardein. Kunnioitus luontoa kohtaan juontaa juurensa pohjoismaisesta perinteestä - uskomme vahvasti tietoiseen kuluttamiseen ja ideologiaan ostaa vähemmän mutta parempaa. Käyttäessäsi Samujin vaatteita, tunnet olosi itsevarmaksi, rennoksi ja kauniiksi.

Sitoudumme kestävyyteen ja vastuu näkyy jokaisessa valinnassamme. Tavoittelemme jatkuvaa kehittymistä ja sitoudumme oppimaan samalla kun kehitämme edelleen niitä asioita, joissa olemme jo hyviä.

Samujin pääsuunnittelija on suomalainen muotisuunnittelija Anne-Mari Pahkala.

Valikoimamme on tällä hetkellä saatavilla verkkokaupassamme osoitteessa Samuji.com ja Samuji Shopissa osoitteessa Liisankatu 17, Helsinki.

-------

Hotel Lilla Robertsin vieraille on luvassa eksklusiivinen etu sisäänkirjautumisen yhteydessä.


Tutustu myös:

Vuoden muotikumppanit 2017 - 2024

Hotel Lilla Roberts rakastaa muotia! Jo vuodesta 2017 olemme tukeneet muotikumppanikonseptilla upeaa suomalaista ja ekologista muotisuunnittelua. Muotikumppanimme saavat rakentaa hotellin aulaan oman displayn ja tuoda esiin hienoa suunnittelutyötään.

Kaikki edut ja elämykset

Katso kaikki majoituspakettimme, parhaat etumme ja tulevat tapahtumat! Yö Hotel Lilla Robertsissa tärkeimpiesi kanssa on täydellinen pako arjesta.


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Lilla Robertsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.