VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Papu

Lilla Roberts tukee muotikumppani-konseptillaan upeaa suomalaista suunnittelua. Inspiroidu vastuullisia naisten- ja lastenvaatteita suunnittelevasta Papu Design -vaatemerkistä. Heinä-elokuussa majoittuville Hotel Lilla Robertsin vieraille on luvassa eksklusiivinen etu. 

Papu-vaatteet tulevat maailman onnellisimmasta maasta. Niinpä niitä luovat ihmiset, jotka tietävät onnellisuudesta jotakin. Me uskomme, että parasta onnea on sellainen, joka kestää. Siksi me myös teemme vaatteita, jotka kestävät: kestävästi tuotetuista materiaaleista, kestävällä tyylillä. Jotta sinä saisit pukeutua onnellisesti ja ajattomasti, milloin vain.

Papu ­– For lasting happiness

Papu on suomalainen, vastuullisia naisten- ja lastenvaatteita suunnitteleva, valmistuttava ja myyvä yritys. Papun tuotteet suunnitellaan Suomessa ja tehdään EU:ssa. Yrityksen liikevaihto vuonna 2019 oli 3,5 Me. Papu haluaa luoda onnellisuutta suunnittelemilla tuotteillaan ihmisten jokaiseen päivään: Papu-vaatteet on tarkoitettu kaiken ikäisille ja jokaiseen hetkeen.

www.papudesign.fi

Papu Store
Pohjoisesplanadi 19, Helsinki


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Lilla Robertsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.