VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Papu

Lilla Roberts tukee muotikumppani-konseptillaan upeaa suomalaista suunnittelua. Inspiroidu vastuullisia naisten- ja lastenvaatteita suunnittelevasta Papu Design -vaatemerkistä. Heinä-elokuussa majoittuville Hotel Lilla Robertsin vieraille on luvassa eksklusiivinen etu. 

Papu-vaatteet tulevat maailman onnellisimmasta maasta. Niinpä niitä luovat ihmiset, jotka tietävät onnellisuudesta jotakin. Me uskomme, että parasta onnea on sellainen, joka kestää. Siksi me myös teemme vaatteita, jotka kestävät: kestävästi tuotetuista materiaaleista, kestävällä tyylillä. Jotta sinä saisit pukeutua onnellisesti ja ajattomasti, milloin vain.

Papu ­– For lasting happiness

Papu on suomalainen, vastuullisia naisten- ja lastenvaatteita suunnitteleva, valmistuttava ja myyvä yritys. Papun tuotteet suunnitellaan Suomessa ja tehdään EU:ssa. Yrityksen liikevaihto vuonna 2019 oli 3,5 Me. Papu haluaa luoda onnellisuutta suunnittelemilla tuotteillaan ihmisten jokaiseen päivään: Papu-vaatteet on tarkoitettu kaiken ikäisille ja jokaiseen hetkeen.

www.papudesign.fi

Papu Store
Pohjoisesplanadi 19, Helsinki


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin.