VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Pöllöt


Pöllöjen tarina sai alkunsa Helsingissä vuonna 2013 kahden innovatiivisen yliopisto-opiskelijan pääkopassa. Näitä kahta opiskelijaa – Attea ja Konstaa – yhdisti palava halu luoda jotain uutta, sellaista jota Suomen markkinoilla ei ennen oltu nähty. Kiinnostus luonnonmukaisiin materiaaleihin sekä opinnoista kertynyt osaaminen johtivat neronleimaukseen puusta valmistetuista, tyylikkäistä aurinkolaseista. Ideasta syntyivät Pöllöt, ensimmäiset Suomen markkinoille lanseeratut puuvalmisteiset, ajattoman tyylikkäät aurinkolasit, jotka sopivat jokaiselle ikään tai sukupuoleen katsomatta. 

Jokainen pari Pöllöjä on valmistettu tarkoin valituista, laadukkaista materiaaleista, kuten bambusta, ruusupuusta ja suomalaisesta koivusta. Lasit on varustetut polarisoiduilla CR39-linssit takaavat silmiesi pysyvän suojassa UV-säteilyltä vaativissakin olosuhteissa.

Tyytyväiset asiakkaat ovat Pöllöjen toiminnan kulmakivi, ja pyrimmekin varmistamaan, että jokainen aurinkolasipari on huippulaatuinen asiakastyytyväisyyden takaamiseksi. Pöllöt ei kuitenkaan ole ainoastaan tuote – Pöllöt on yhteisö ja elämäntapa. Kun siis haluat enemmän kuin vain aurinkolasit, valitse Pöllöt.


polloteyewear.com