VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Siloa & Mook

Lilla Roberts tukee muotikumppani-konseptillaan upeaa suomalaista suunnittelua. Heinä-elokuun kumppani Siloa & Mook on suomalainen laukkubrändi, joka hyödyntää kauniisti metallin ja printtien yhdistelmiä. Hotel Lilla Robertsin vieraille on luvassa eksklusiivinen etu sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Siloa & Mook -laukkujen uniikki piirre on niissä käytetty ennennäkemätön ja patentoitu tapa hyödyntää metallin ja printtien yhdistelmää laukun rakenteessa — maalaukselliset printit yhdistettyinä valoa kauniisti heijastavaan metallipintaan yhdessä pehmeän nahan kanssa luovat laukkuihin täysin omalaatuisen piirteen.

Siloa & Mook on lähtöisin Suomesta. Kaikki tuotteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan käsityönä Ubriquen kylässä Espanjassa, joka on tunnettu nahan artesaanityön keskittymänä jo yli vuosisadan ajan.

Laukkuihin voi tutustua tarkemmin osoitteessa www.siloamook.com


Vuoden muotikumppanit 2017 - 2023

Lilla Roberts tukee muotikumppanikonseptillaan upeaa suomalaista muotisuunnittelua. 

Kaikki edut ja elämykset

Katso kaikki majoituspakettimme, parhaat etumme ja tulevat tapahtumat! Yö Hotel Lilla Robertsissa tärkeimpiesi kanssa on täydellinen pako arjesta.


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin.