VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Studio Lamea

Lilla Roberts tukee muotikumppani-konseptillaan upeaa suomalaista suunnittelua. Maalis-huhtikuun kumppanin Studio Lamean suunnittelussa pyritään mahdollisuuksien mukaan huomioimaan muunneltavuus ja sopivuus erilaisille vartaloille. Hotel Lilla Robertsin vieraille on luvassa eksklusiivinen etu sisäänkirjautumisen yhteydessä.


Studio Lamea on Helsingissä vuonna 2023 perustettu muotibrändi, jonka keskeisinä arvoina ovat kokonaisvaltainen eettisyys ja vastuullisuus. Brändi tarjoaa ainutlaatuisia tuotteita, jotka valmistetaan pääasiassa kierrätysmateriaaleista hyödyntäen hylättyjä tekstiilejä ja vaatteita uusien resurssien sijaan.

Vaatteiden suunnittelussa pyritään mahdollisuuksien mukaan huomioimaan muunneltavuus, jotta ne sopivat erilaisille ja erikokoisille kehoille. Mallistot ovat saatavilla Studio Lamean verkkokaupassa osoitteessa www.studiolamea.com.

Studio Lamea laajentaa toimintamalliaan lanseeraamalla uuden pienmalliston, jonka tuotteet valmistetaan muotituotannon ylijäämäkankaista. Jokaista designia tullaan valmistamaan noin 8-12 kappaletta, jolloin tuotantomäärät pysyvät pieninä, korostaen brändin sitoutumista kestävään tuotantoon. Tämän rinnalla Studio Lamea jatkaa myös uniikkituotteiden suunnittelua ja valmistusta.

Kysyimme Studio Lamealta

Haastattelimme merkin toimitusjohtajaa Ninaa ja suunnittelijaa Linneaa helsinkiläisestä pukeutumisesta ja kyselimme shoppailuvinkkejä Pohjolan cooleimpaan kaupunkiin.

Miten kuvailisitte Helsingin tyyliä?

"Minimalistinen, vastuullinen, väljät siluetit."

Mitä pakkaisitte mukaan Helsinkiin nyt keväällä?

"Väljä ja pitkä takki, jonka alle saa tarvittaessa kerroksia. Studio Lamean Drawstring Bag (erityisesti vihreä, joka on vedenkestävä), joka vetonarujensa ansiosta kulkee käytännöllisesti koko päivän mukana ja soveltuu eri tarpeisiin. Matalakorkoiset saappaat, joissa on mukava kävellä ja kestävät satunnaisia lätäköitä."

Shoppailuvinkin aika! Minne muodinystävän kannattaa Helsingissä suunnata?

"Keskustan second hand -liikkeisiin! Vintage Uff myymälät, Viiskulman Vintage Magasinet sekä Fredrikinkadun putiikit päästä päähän."

-------

Hotel Lilla Robertsin vieraille on luvassa eksklusiivinen etu sisäänkirjautumisen yhteydessä.


Tutustu myös:

Vuoden muotikumppanit 2017 - 2024

Hotel Lilla Roberts rakastaa muotia! Jo vuodesta 2017 olemme tukeneet muotikumppanikonseptilla upeaa suomalaista ja ekologista muotisuunnittelua. Muotikumppanimme saavat rakentaa hotellin aulaan oman displayn ja tuoda esiin hienoa suunnittelutyötään.

Kaikki edut ja elämykset

Katso kaikki majoituspakettimme, parhaat etumme ja tulevat tapahtumat! Yö Hotel Lilla Robertsissa tärkeimpiesi kanssa on täydellinen pako arjesta.


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Lilla Robertsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.