VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Tauko Design

Lilla Roberts tukee muotikumppani-konseptillaan upeaa suomalaista suunnittelua. Inspiroidu hotellien lakanoista valmistetusta TAUKO Lifecycles -vaatemallistosta ja tekstiilien uusista elinkaarista. Maalis- ja huhtikuussa majoittuville asiakkaille on luvassa eksklusiivinen etu. 

”TAUKO on vuonna 2014 perustettu helsinkiläinen designvaatemerkki, jonka mallistot valmistetaan lähituotantona uusiokäytetyistä vuokratekstiileistä. Haluamme luoda ajattomia ja persoonallisia vaatteita ihmisille, jotka välittävät planeetta Maan hyvinvoinnista yhtä paljon kuin me. 

Vuodesta 2020 lähtien olemme keskittyneet luomaan Lifecycles-mallistoa, joka elää ja muuttuu luonnollisessa rytmissä yhteisömme kanssa. Malliston suunnittelufilosofia pohjautuu vaatteiden monimuotoisuuteen ja pitkäikäisyyteen. Niiden esteettinen ja toiminnallinen design arvo muodostuu arkisesta helppoudesta ja mukavuudesta, tyylikkyydestä ja persoonallisuudesta. Puhtaat linjat ja istuvuuden muokattavuus tarjoavat tilaa erilaisille tyyleille sesongista ja elämäntilanteesta toiseen. Mallisto elää jatkuvassa vuorovaikutuksessa yhteisömme, nykymuodin, taiteen ja kulttuurin kanssa. 

Palkittu tuotantokonseptimme perustuu tekstiilien jatkuvan kierron ja uusien elinkaarien suunnitteluun. Olemme erikoistuneet vuokratekstiileihin, jotka toimivat hotellien ja terveydenhuollon vuokraamina lakanoina ensimmäisen elinkaarensa aikana. Tekstiilit tulevat kiertojärjestelmäämme palveltuaan ensimmäisen elämänsä vuodevaatteina ja alkavat uuden elinkaarensa TAUKO-mallistojen tekstiileinä. 

TAUKO kuvastaa jatkuvaa, hidasta ja hiljaista liikettä, jota on melkein mahdotonta havaita. Mutta joka on voimakkaasti läsnä.” 

Mila Moisio & Kaisa Rissanen, 
TAUKOn suunnittelijat ja perustajat 

TAUKO-myymälät löydät Helsingistä Kämp Gallerian 2. kerroksesta, Pohjoisesplanadi 33, ja Katajanokalta osoitteesta Kanavaranta 15. Verkkokauppa palvelee maailmanlaajuisesti 24/7.

www.taukodesign.fi


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Lilla Robertsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.