VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Tella

Hotel Lilla Roberts tekee muotiyhteistyötä eteläpohjalaisen Tellan kanssa, kun hotelli avautuu poikkeustilan jälkeen. 15. kesäkuuta alkaen esittelyssä ovat Tellan upeat lakit sekä kuluttajakäyttöön valmistetut kertakäyttöiset kasvomaskit. Kesä-heinäkuussa hotellissa majoittuvat saavat Tellan tuotteisiin edun.

Tella on vastuullinen, suomalaisesta luonnosta inspiraatiota ammentava brändi. Tellan ajattoman kauniit lakit suojaavat erilaisilta sääolosuhteilta ja tuntuvat hyvältä päässä. Lakkeja löytyy yksivärisistä monivärisiin aina kuvioita myöten. Poikkeustilan tarpeisiin Tella käynnisti suojatarviketuotannon ja tuo nyt muotiyhteistyön ohella Hotel Lilla Robertsin kanssa kertakäyttöiset kasvomaskit myyntiin kuluttajille. Sekä lakit että kertakäyttömaskit ovat Hotel Lilla Robertsissa esillä 15. kesäkuuta alkaen ja ostettavissa paikan päältä avajaisviikolla 15.-16.kesäkuuta.

Tellan tarina sai alkunsa vuonna 1935, kun Aarne Saksa yhtiökumppaneineen perusti Teuvan Lakkitehtaan. Yritys siirtyi suvussa eteenpäin Aarnen pojalle Antero Saksalle. Vuonna 2016 toimitusjohtajan saappaisiin astui Liina-Maaria Lönnroth, joka jatkoi näin isoisänsä Anteron sekä isoisoisänsä Aarnen elämäntyötä. Samalla Tella siirtyi Teuvalta naapuripitäjään Kurikkaan.

Kaikki Tellan lakkituotannossa käyttämät materiaalit on otettu tuotantoon ekologisin perustein ja toimittajat on valittu tarkkaan vastuullisten arvojen ohjaamana. Lakkien kankaiksi on valittu materiaaleja, joiden pääraaka-aineena ovat luonnonmateriaalit, kuten villa ja pellava. Tellan lakit suunnitellaan kokonaan Suomessa ja valmistetaan 30 kilometrin säteellä Tellan pääkonttorista.

Koronaviruspandemian aikana Tella on toteuttanut vastuullisia arvojaan käynnistämällä laajamittaisen suojatarviketuotannon. Tähän asti suojatarvikkeet on tehty ja myyty terveydenhuollon ammattikäyttöön. Hotel Lilla Robertsissa esillä oleva kasvomaski (ns. potilasmaski, luokka I) on Tellan ensimmäinen kuluttajakäyttöön tarkoitettu suojatarvike.

Tellan tuotteita voi ostaa verkkokaupasta ja jälleenmyyjiltä.

https://www.tella.fi/


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Lilla Robertsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.