VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Uhana

Lilla Roberts tukee muotikumppani-konseptillaan upeaa suomalaista suunnittelua. Löydä Uhanan Kyoto-vaatemallisto ja nosta malja onnekkaille harha-askeleille ja kiertoteille. Marras- ja joulukuussa majoittuville asiakkaille on luvassa ekslusiivinen etu.

Uhana syntyi halusta luoda laadukkaita vaatteita jotka näyttävät juuri oikeilta ja istuvat täydellisesti. Suunnittelijaduo Mira Vanttajan ja Hanna Virkamäen yhteistyöstä lähtenyt projekti on kasvanut aidoksi yhteisöksi ja yritykseksi joka seisoo oikeudenmukaisuuden, tasa-arvon, vastuullisuuden ja rohkean kauneuden takana tänään ja huomenna. 

Me uskomme rehellisyyteen emmekä pelkää taistella oikeiden asioiden puolesta. Vastuullisuus niin ympäristön kuin ihmisten suhteen on kudottu kaikkeen mitä teemme. Tuotantoketjumme ei kätke salaisuuksia: jokaisen vaatteen matka on jäljitettävissä aina sen alkulähteille asti. Me työskentelemme ainoastaan kumppaneiden kanssa, joihin voimme luottaa. Tätä on Uhana.  

Uhanan lippulaivaliikkeen löydät Tampereelta, osoitteesta Verkatehtaankatu 8, verkkokaupasta sekä jälleenmyyjiltä ympäri Suomen. 
  

www.uhanadesign.com