VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Vejits

Lilla Roberts tukee muotikumppani-konseptillaan upeaa suomalaista suunnittelua. Vejitsin suunnittelukaksikon upeat kuosit saavat inspiraationsa Aasian kukista ja värien loistosta, Suomen metsien sammaleista, revontulien väreistä, talven hangista ja kuohuvan meren aalloista. Tammi- ja helmikuussa majoittuville asiakkaille on luvassa ekslusiivinen etu.

VEJITS vaatemerkin perustivat suomalainen Olli Turunen ja thaimaalainen Pornvijit Chuasomboon vuonna 2016.

Suunnittelijat tulevat kahdesta eri kulttuurista ja mallistoissa näkyy suomalainen minimalismi sekä Aasian rikkaat värit ja kuosit. VEJITS on klassinen vaate, joka on huolellisesti suunniteltu ja toteutettu, niin että se sopii muiden vaatteiden kanssa yhteen. Vaate, jolla on vähän tekemistä perusmuodin (fast fashion) kanssa, mutta paljon tekemistä designin ja yksityiskohtien kanssa, niin että ne näyttävät muodikkaalta vielä vuosien jälkeen. Vaate, jonka suunnittelevat ja toteuttavat taitavat ammattilaiset, joilla on paljon intohimoa ja tahtoa luoda ainutlaatuisia klassikkovaatteita.

Kaikki printtimme ovat omaa suunnittelua, johon inspiraatio löytyy usein maailman, kaupunkien ja luonnon monimuotoisuudesta: Aasian kukista ja värien loistosta, Suomen metsien sammaleista, revontulien väreistä, talven hangista ja kuohuvan meren aalloista. Omat printtikankaamme painetaan digitaalisesti Thaimaan kangastehtailla.

www.vejits.com

Kivijalkaliikkeet:
Hetzzukoto Bulevardi 15, Helsinki
Himo Shop (Flagship store) Fleminginkatu 7, Helsinki


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Lilla Robertsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.