VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

VIMMA

Lilla Roberts tukee muotikumppani-konseptillaan upeaa suomalaista suunnittelua. Syys-lokakuun kumppani VIMMA on yksi suomalaisen vastuullisen vaatemuotoilun kärkinimistä. Yritys tunnetaan rohkeasta tavastaan yhdistellä näyttäviä värejä, uniikkeja kuosipintoja sekä kauniita tekstuureja ja kiinnostavia materiaaleja. Hotel Lilla Robertsin vieraille on luvassa eksklusiivinen etu sisäänkirjautumisen yhteydessä.

VIMMAn ydin syntyy arjen ja juhlan yhdistämisestä sekä leikistä, johon haluamme kutsua sinut mukaan, - ikään ja sukupuoleen katsomatta. Tuotteiden avulla kerromme tarinaa olemassaolomme syystä, autamme ihmisiä ilmaisemaan itseään ja persoonaansa sekä tuntemaan olonsa voimakkaaksi.

VIMMAn tuotteet suunnitellaan Helsingissä ja valmistetaan lähituotantona Baltian maissa. Tule mukaan vauhdikkaaseen matkaamme ja inspiroidu valloittavista voimavaatteista!

Tutustu lisää VIMMAn ideologiaan ja tuotteisiimme verkossa www.vimmacompany.com tai tule moikkaamaan meitä VIMMA -storelle (Fredrikinkatu 18, Helsinki)

Vimman kuvat: Ronja Teppo


Vuoden muotikumppanit 2017 - 2023

Lilla Roberts tukee muotikumppanikonseptillaan upeaa suomalaista muotisuunnittelua. 

Kaikki edut ja elämykset

Katso kaikki majoituspakettimme, parhaat etumme ja tulevat tapahtumat! Yö Hotel Lilla Robertsissa tärkeimpiesi kanssa on täydellinen pako arjesta.


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin.