VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Studio Rebelicious

"Studio Rebelicious is all about creativity and passion!"

Studio Rebelicious on vuodesta 2016 kampaamo- ja parturipalveluita tarjonnut säpäkkä kumppanimme Helsingin Ratakadulla. Rebelicious tiimi on, nimensä mukaisesti, valmis toteuttamaan villeimmätkin hius- ja meikkitoiveesi.

Kokenut tiimi on vuosien varrella vastannut lukuisten tapahtumien ja musiikkivideoiden ja TV-tuotantoiden tähtien lookeista. Taidolla ja ja intohimolla tiimi on luonut meikkejä ja kampauksia kuvauksiin, punaiselle matolle, häihin, yritysjuhliin – vain muutamia mainitaksemme.

Oletko tulossa hotelliin yöpymään ehkä ennen illan synttäreitä, pikkujouluja tai saman päivän hääjuhlia? Kurkista linkin takaa Rebeliciouksen hinnasto paikan päälle saapuvalle meikkaajalle/kampaajalle:


Entä miltä kuulostaisi koko tiimin yhteinen laittautuminen Rebelliciousin studiolla tyylikkäissä tiloissa ennen tapahtumapäivääsi Hotel Lilla Robertsissa?


Hotel Lilla Roberts suosittelee!

Ota yhteyttä Rebeliciouksen tiimiin:

+358405821951
info.studiorebel@gmail.com

Studio Rebelicious
Ratakatu 5 LH
00120 Helsinki


Tutustu myös:

Kaikki edut ja elämykset

Katso kaikki majoituspakettimme, parhaat etumme ja tulevat tapahtumat! Yö Hotel Lilla Robertsissa tärkeimpiesi kanssa on täydellinen pako arjesta.

Etsitkö majoitusta vieraille?

Läheltä tai kauempaa saapuville juhlavieraille tarjoat tyylikkään majoituksen tietysti Hotel Lilla Robertsissa! Viisi huoneluokkaamme ja mahdollisuus yhdistää huoneita väliovella tarjoavat isommillekin seurueille mukavat oltavat. Tutustu ja varaa! Lisätietoa myyntipalvelustamme: sales@lillaroberts.fi

Monipuolinen juhlatila Helsingissä

Juhlatilat Krog Robassa

Etsitkö tilaa häihin, kihlajaisiin, valmistujaisiin, synttäreihin, firman vuosijuhliin tai pikkujouluihin? Ravintola Krog Roba Helsingin Kaartinkaupungissa tarjoaa täydelliset puitteet herkullisine ruokatarjoiluineen! Varaa koko ravintola jopa 100 hengelle tai Pohjoissiipi maksimissaan 44 hengen tilaisuuteen.