VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Lilla Pride Party 29.6. 🏳️‍🌈

Meillä on kunnia tukea toivon, rauhan ja tasa-arvon tärkeää sanomaa Priden pääkumppanina. Liity seuraamme lauantaina 29.6. juhlistamaan rakkautta! Lilla Pride -illasta saat vauhtia Pride-kulkueeseen tai vietät riemukkaat jatkot. Satoi tai paistoi, niin taas mennään! Vapaa sisäänpääsy!


Lämpimästi tervetuloa ravintola Krog Roban kesäterassille juhlimaan Pridea lauantaina 29.6. klo 17 – 22.

Ei ennakkoon ostettavia lippuja tai pöytävarauksia. Sinun tulee vain saapua paikalle – ja ottaa rakkaimpasi mukaan nauttimaan!
Sateen sattuessa tapahtuma pidetään Hotel Lilla Robertsin cocktailbaarin tiloissa Bar Lilla e.

🏳️‍🌈 Parasta seuraa ja meininkiä!

🥃 Edringtonin Hot Shot -baari

🌭 Spesiaalit Pride-hodarit Krog Roban keittiömestareilta

🛍️ Muotibrändi Earbitin pop-up myynti

🍸 Bar Lilla e:n upeat cocktailit

🎶 Soittamassa huikea DJ Huijarijerry

You Are Invited.

Kutsu ystävät mukaan Facebookissa!Tuemme Pridea pääkumppanina

Helsinki Pride on Suomen suurin ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuma. Pride-kuukautta juhlitaan koko kesäkuu, Helsinki Pride -viikkoa vietetään 24.–30.6.2024, ja kulkue ja puistojuhla toteutuvat tuttuun tapaan Pride-viikon lauantaina 29.6.2024.

Omistajaamme Petter Stordalenia lainataksemme: "Tuemme Pridea, koska haluamme viestiä, että ovemme ovat avoinna kaikille riippumatta siitä ketä rakastat tai keneksi identifioidut. Otamme kantaa tasa-arvon ja kunnioituksen puolesta."

Osana Strawberrya Hotel Lilla Roberts on yksi Priden virallisista kumppaneista jälleen vuonna 2024! Meille on kunnia olla mukana rakentamassa tasa-arvoisempaa yhteiskuntaa.

"Olen äärimmäisen onnellinen ja ylpeä siitä, että hotelliyhtiömme jatkaa monivuotista yhteistyötään Priden kanssa. Tämä kumppanuus kuvastaa sitoutumistamme moninaisuuteen ja inklusiivisuuteen ja haluamme osaltamme edistää positiivista muutosta yhteiskunnassa. On ilo olla osa tätä merkityksellistä yhteistyötä ja juhlistaa rakkauden, tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden voimaa yhdessä," sanoo Outi Hartman, Brand & Communications Director, Strawberry.


Tutustu myös...

Meidän arvomaailmamme

Kulkeminen kohti parempaa, kestävämpää ja tasa-arvoisempaa tulevaisuutta on osa yrityskulttuuriamme – niin vieraidemme, työntekijöidemme, yhteiskunnan kuin ympäristön suhteen. Kutsumme tätä toimintaa nimellä WeCare.

Haluamme, että kaikki saavat olla meillä oma itsensä ja tuntea itsensä osaksi työyhteisöä. Lue täältä mitä Hotel Lilla Robertsissa tehdään sosiaalisen ja ympäristöllisen vastuun eteen!

Kaikki edut ja elämykset

Katso kaikki majoituspakettimme, parhaat etumme ja tulevat tapahtumat! Yö Hotel Lilla Robertsissa tärkeimpiesi kanssa on täydellinen pako arjesta.

Lilla Rosé Tasting 8.6.

Lämpimästi tervetuloa Krog Roban terassille iltapäivän viininmaisteluun 8. kesäkuuta klo 15.00 alkaen! Lilla Fridays -illoista tuttu legendaarinen DJ Slow soittaa terassilla 16.00 – 20.00. Terassilla nautit ystävämme Vindirektin laadukkaista Rosé-viineistä!


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Lilla Robertsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.