VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Vappulounas 1.5.2024

Varaa ajoissa pöytäsi Krog Roban suositulle vappulounaalle! Täyteläinen brunssibuffet odottaa ja jälkiruokapöytä kruunaa vappupäivän!

Tervetuloa Ravintola Krog Roban perinteiselle vappulounaalle runsaiden noutopöytien ääreen! Tarjolla moneen makumaailmaan sopivaa syötävää ja tietysti vappuun kuuluvia jälkiruokia. Kaikki vauvasta vaariin ovat tervetulleita!

Vappulounas järjestetään perinteisesti 1.5.2024 ja voit tehdä varauksesi joko kello 12.00 alkavaan kattaukseen tai kello 15.00 alkavaan kattaukseen. Varauksien kattausaika vappupäivänä on 2,5 tuntia.

Juhlan kruunaa pullollinen Taittinger-samppanjaa valmiiksi pöydässä: 106€ per 1 pullo/varaus. Mikäli haluat tilata valmiiksi useamman pullon, ilmoita siitä erityistoiveet-kentässä.

57 € / henkilö. Alle 4-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi ja alle 13-vuotiaat lapset puoleen hintaan.HUOM! Käytössämme on peruutusehto erikoispäiville: peruuttamattomista varauksista veloitamme 50 €/hlö.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

------

Jää toki yöksi Hotel Lilla Robertsiin!


Tai vietä meillä vaikka koko vappuviikko!


Katso myös

Etsitkö majoitusta vieraille?

Läheltä tai kauempaa saapuville juhlavieraille tarjoat tyylikkään majoituksen tietysti Hotel Lilla Robertsissa! Viisi huoneluokkaamme ja mahdollisuus yhdistää huoneita väliovella tarjoavat isommillekin seurueille mukavat oltavat. Tutustu ja varaa! Lisätietoa myyntipalvelustamme: sales@lillaroberts.fi

Kaikki edut ja elämykset

Katso kaikki majoituspakettimme, parhaat etumme ja tulevat tapahtumat! Yö Hotel Lilla Robertsissa tärkeimpiesi kanssa on täydellinen pako arjesta.

Lilla e. − cocktailbaari Helsingin Kaartinkaupungissa

Cocktailbaari Bar Lilla e.

Lilla e. on konsepti, jossa tutut normit haastetaan ja jossa klassisiin cocktaileihin yhdistyy luovuus ja pohjoismainen positiivinen hulluus. Lilla e. cocktailbaaria ei voi sanoin kuvata - se pitää kokea! Täältä kannattaa aloittaa loistoiltasi ja useimmiten tänne se on myös parasta päättää.


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Lilla Robertsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.