VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Vastuullisuus

Olemme Green Key -sertifioitu

Kansainvälinen matkailualan ympäristöohjelma Green Key Finland on myöntänyt ympäristösertifikaatin Hotel Lilla Robertsille. Sertifikaatin myöntämisestä päättää yritysvastuun, kestävän matkailun ja ympäristönsuojelun asiantuntijoista koostuva Green Key -tuomaristo.

Green Key -merkin saanut majoituskohde on sitoutunut henkilöstön ja asiakkaiden ympäristötietoisuuden kasvattamiseen, energian- ja vedenkäytön tehostamiseen ja majoitustoiminnan ympäristörasituksen pienentämiseen. Green Key -sertifioidut yritykset saavat käyttöönsä kansainvälisesti tunnetun Green Key -merkin sekä ohjelman tuen ympäristötyölleen ja siitä viestimiselle.


Nordic Choice Hotels – WeCare

Hotel Lilla Roberts kuuluu norjalaiseen Nordic Choice Hotels -hotelliperheeseen. Vastuullisuus on meille tärkeää ja kutsumme yhteiskuntavastuutoimintaamme nimellä WeCare.

WeCare käsittelee sitä, kuinka me päivittäisessä toiminnassamme huolehdimme ihmisistä, ympäristöstä ja kannattavuudesta samanaikaisesti. Emme voi luoda kannattavuutta vaalimatta ihmisiä ja ympäristöä. Mutta tiedämme myös sen, ettemme voi vaalia ihmisiä ja ympäristöä ilman kannattavuutta.

Teemme jatkuvaa kartoitustyötä, kuinka yli 200 hotelliamme Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa, Latviassa ja Liettuassa vaikuttavat ympäristöön sekä ympärillään olevaan yhteiskuntaan. Kuuntelemme vieraitamme, toimittajiamme ja keskeisten yhteiskuntatoimintojen edustajia. Sen jälkeen olemme määrittäneet useita avainalueita, joihin kiinnitämme kestävyystyössämme erityistä huomiota.

Avainalueet ovat:

  • Monimuotoisuus työntekijöiden keskuudessa
  • Eettinen ja kestävä kaupankäynti toimitusketjuissamme
  • Paikallinen yhteiskuntavastuu naapurustossamme
  • Maailmanlaajuinen yhteiskuntavastuu ihmiskaupan torjumiseksi
  • Ympäristö
  • Hyvä, terveellinen ja kestävä ruoka

Haluamme luoda mahdollisuuksia ihmisille toiminnassamme ja sen ulkopuolella. Haluamme harjoittaa liiketoimintaa pienimmällä mahdollisella ympäristövaikutuksella. Haluamme, että vieraamme tuntevat olonsa hieman paremmaksi kirjautuessaan ulos kuin kirjautuessaan sisään.

WeCare on osa identiteettiämme ja kulttuuriamme. Siitä olemme ylpeitä.

Työmme tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden parantamiseksi on päivittäistä ja hotelleillamme on omia yhteistyökumppaneita, joiden kanssa tätä työtä teemme.Vastuullisia arjen tekoja

1. Ravintolassamme Krog Robassa suosimme lähi- ja luomutuotteita sekä seuraamme tarkasti hävikkiä ja teemme toimenpiteitä sen vähentämiseksi.

2. Seuraamme sähkön ja veden kulutusta ja vähennämme sitä mahdollisuuksien mukaan.

3. Kierrätämme jätteet ja minimoimme paperin ja kertakäyttötuotteiden kulutusta.

4. Suosittelemme maailman raikkainta hanavettä pulloveden sijaan.

5. Kannustamme pyöräilyyn ja tarjoamme polkupyöriä myös asiakkaiden käyttöön.

6. Huoneissamme suosimme kosmetiikkatuotteiden täyttöpulloja kertakäyttötuotteiden sijaan.

7. Kannustamme vieraitamme myös ajattelemaan ympäristöä esimerkiksi tarjoamalla vaihtoehdon, ettei pyyhkeitä huoneessa vaihdeta joka päivä vieraamme niin toivoessa.

8. Mitä muuta voisimme tehdä? Lähetä meille ideasi: info@lillaroberts.fi