VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Yhdistettävät huoneet

Perheen tai ystävien kanssa matkustaessa yhdistettävät huoneet väliovella tai -käytävällä antavat lisää tilaa ja rauhaa. Yhdistettävissä huoneissa pääsee viettämään aikaa rakkaimpien kanssa hyvin yhdessä, mutta on mahdollista nukuttaa lapset toiseen huoneeseen ja nauttia illasta omalla puolella. Ystävien kanssa staycationilla kaikki voivat viettää aikaa yhdessä isossa huoneessa, kuitenkin kahdesta kylpyhuoneesta nauttien. Alta löydät huoneet, jotka ovat mahdollista yhdistää keskenään joko väliovella tai -käytävällä.

Yhdistettävät huoneet Lilla Robertsissa:

  • Comfort Double & Comfort Double
  • Comfort Double & Comfort Twin
  • Style & Comfort Double
  • Style & Comfort Twin
  • Lux & Comfort Twin 
  • Lux & Lux
  • Sviitti & Junior Sviitti & Lux


Huoneet perheille ja ystäville

Osaan huoneistamme mahtuu kolme tai neljä vierasta, jolloin osa vieraista voi nukkua 120 cm leveällä vuodesohvalla tai huoneeseen tuotavalla lisävuoteella. Saatavilla on myös Lux-huoneita, joissa on sängyt neljälle vieraalle. Neljälle vieraalle suosittelemme kuitenkin kahta yhdistettävää huonetta. Yhdistettävät huoneet tarjoavat mukavat vuoteet kaikille neljälle majoittujalle, kaksi kylpyhuonetta sekä enemmän yhteistä oleskelutilaa majoituksen ajaksi. Huoneisiin on mahdollista saada myös vauvansänky.

Viiden tai kuuden vieraan seurueelle suosittelemme kolmen huoneen yhdistelmää: Sviitti & Junior Sviitti & Lux. Isommalle seurueelle sviitti-yhdistelmä tarjoaa tilavan olohuoneen yhteiseen oleskeluun sekä kolme kylpyhuonetta. Yhdistettävistä huoneista Comfort & Style -huonepariin mahtuu yksi lisävuode. Kysy juuri teidän tarpeeseen sopivaa huonetta myyntipalvelustamme.

Perhelomille tarjoamme 50 % alennuksen toisen samanhintaisen tai edullisemman huoneen hinnasta. Lue lisää Perheloma-edusta täältä tai kysy lisää myyntipalvelustamme.

Yhdistettävien huoneiden varaukset sekä lisätietoja myyntipalvelustamme:

+358 9 5619 2704
sales@lillaroberts.fi