VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Hotel Lilla Roberts – You Are Invited.

Hotel Lilla Roberts

Hotel Lilla Roberts tarjoaa korkeatasoista, modernia viihtyvyyttä elegantissa ja historiallisessa ympäristössä. Hotellin tyylikkäässä aulassa saattaa aistia talon alkuperäisen aikakauden ja historian. Nauti lasillinen tai lue päivän lehti tunnelmallisesti takkatulen äärellä. Bar Lilla e:n ja aulan uljaan upeat ikkunat tulvivat valoa ja ne toimivat näyteikkunana Helsingin Design District –alueen sydämeen.

Hotellin sijainti aivan Helsingin vilkkaimman business-alueen ja hienoimpien arvoasuinalueiden välissä tekee hotellista täydellisen ja helpon kodin sekä liike- että vapaa-ajan vierailuille. Miellyttävän hiljainen Pikku Roobertinkatu varmistaa viihtyisän ja rauhallisen oleskelun Hotel Lilla Robertsissa, kuitenkin ainoastaan kivenheiton päässä kaupungin suosituimmista ravintola- ja baarielämän vetonauloista.


Historia

Hotel Lilla Roberts kääntää upouuden sivun tämän 1909 rakennetun, ainutlaatuisen talon jännittävässä historiassa. Talo alunperin rakennettiin Helsingin energialaitokseksi ja se toimi tässä tarkoituksessa aina vuoteen 1974, jolloin tiloihin muutti vuokralle Helsingin Poliisilaitos. Rakennus jäi tyhjilleen kesällä 2012, jolloin Helsingin Poliisilaitos muutti muualle lisätilan tarpeessa.

Talon ensimmäisen osan suunnitteli arkkitehti Selim A. Lindqvist vuonna 1909 sisältäen voimalaitoksen ja hallintorakennuksen. Vuosina 1913 ja 1926 sisäpihalle rakennettiin energialaitoksen laajennusosia. Lopullisen ja nykyisen ulkomuotonsa talo sai 1931, kun teknillisten laitosten hallintorakennus valmistui virallisen Helsingin kaupunginarkkitehti Gunnar Taucherin suunnittelemana.

Hotel Lilla Robertsissa on 130 tyylikästä ja tilavaa huonetta. Huoneluokkia on viisi; Comfort, Style, Lux, Junior Sviitti sekä Sviitti. Väliovelliset huoneet tarjoavat miellyttävät mahdollisuudet perheille ja vieraille, jotka haluavat vähän enemmän tilaa nauttia. Ainutlaatuinen 100 m2 sviitti Kasarmitorinäkymin tarjoaa korkealaatuisen ja ylellisen mukavuuden. Sviitissä on kaksi makuuhuonetta, olohuone ja kaksi loistokasta kylpyhuonetta.

Elä hetkessä

Lilla Roberts on rauhallinen keidas aivan Helsingin nähtävyyksien ja vilkkaan kaupunkielämän äärellä. Hotellissa on rauhaisa sisäpiha ja terassi, aina avoin kuntosali sekä huonepalvelu reiluine aukioloaikoineen. Käytettävissä on myös kaksi kokoustilaa, jotka tarjoavat huippuluokan palvelut niin paikallisille kuin kansainvälisille liikematkailijoille.

Lilla Roberts kutsuu elämään hetkessä, ja trendikäs Bar Lilla E sekä ravintola Krog Roba tarjoavat viihtyisän kodikasta tunnelmaa niin paikallisille asukkaille kuin hotellivieraillekin. Ruokalistalla on pohjoismaisia klassikoita, kasvisvaihtoehtoja sekä zero waste -ruokalajeja. Paikallisista aineksista valmistetut ateriat ovat paitsi herkullisia, myös ekologisesti kestäviä.

Sekä baari että ravintola ovat helsinkiläisten suosiossa. Erityisen suosittuja ovat Nordic Madness -teemaiset keittiön klassikot ja tapahtumat, jotka tarjoillaan tyylillä ja huumorilla. Yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa järjestetään erilaisia muotiin, designiin, koruihin, urheiluun ja muuhun ajanvietteeseen liittyviä tapahtumia.

Lilla Roberts vaalii ympäristöään

Hotel Lilla Roberts on ylpeä ympäristösertifikaatistaan ja mukana maailmanlaajuisessa Green Key -ohjelmassa, joka edistää ympäristönsuojelualoitteita ja kestävää turismia.Lilla Roberts on rauhallinen hotelli aivan Helsingin nähtävyyksien äärellä

Löydä perille

Hotellin asiakkaat saavat 20 % alennuksen Q-park Kasarmitorin pysäköintimaksuista

Pysäköinti

Hotellimme asiakkaat saavat 20 % alennuksen Aimo Park Kasarmitorin pysäköintimaksuista. Pyydä alennuskuponki hotellin vastaanotosta. Sähköauton omistajille löytyy myös neljä latauspaikkaa hallista.

Lilla Robertsin kuntosali on avoinna 24/7

Kuntosali