VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Usein kysytyt kysymykset

Juhlia järjestäessä monilla pyörivät mielessä samat kysymykset! Kokosimme niitä avuksesi tälle sivulle. Jos täältä ei löydy vastausta, otathan yhteyttä, niin selvitetään yhdessä!


1. Saako juhlapaikalle tuoda omia juomia?

Meiltä löytyy asiantuntijat valitsemaan teille loistavat juomat juhliinne! Ravintolamme on anniskelualuetta eikä juhlatilaan voi tuoda omia juomia.

2. Saako tuoda omat ruoat?

Keittiömestarimme loihtii teille herkut! Ruokien tarjoilu on ravintolamme ydinliiketoimintaa, joten meille ei voi tuoda omia ruokia tai ulkopuolista catering-firmaa.

3. Onko näyttöä / valkokangasta, josta näyttää ohjelmaa?

Jos juhliisi / tilaisuuteesi tarvitaan osio presentaatiolle, voit vuokrata hotellin kokoushuoneita esitystä varten ja siirtyä vaikka sieltä nauttimaan illallista ravintolaan! Ravintola ei ole ideaali suurelle joukolle näytöltä esityksen seuraamiseen ja ravintolasta ei näin ollen löydy siirreltävää valkokangasta tai näyttöä. Jos olet vuokrannut koko ravintolan ja haluat tuoda näytön, jossa pyörii jotain tilaisuuden ajan, tällaisesta voidaan toki sopia erikseen.

4. Monelta tilaan pääsee koristelemaan?

Sen, moneltako tilaan pääsee ennen juhlien alkua, riippuu täysin juhlien ajankohdasta: onko tilassa ollut esimerkiksi aiemmin toinen tilaisuus tai esimerkiksi hotelliaamiaisemme tai vaikkapa brunssikattaus. Kysythän siis saapumisajan aina erikseen!

Yleisesti voimme luvata, että pöydät valitussa muodostelmassaan ovat valmiina viimeistään tuntia ennen tilaisuuden alkua ja kattaus viimeistään puoli tuntia ennen tilaisuuden alkua.

Omia kortisteita, kuten ilmapalloja voi kuitenkin tuoda jo ennakkoon hotellille säilytykseen sovitusti.

5. Mitä koristeluita teiltä saa?

Veloituksetta meiltä saa tuikkukynttilät pöytiin. Lisäveloituksesta järjestämme mieluusti juhlatilaan esimerkiksi kukat ja pöytäliinat. Krog Roba on itsessään kaunis tila eikä välttämättä suuremmin koristeluja kaipaa! Varaa toki aika esittelykierrokselle, niin näet!

6. Voiko soittaa omaa musiikkia? Saako taustamusiikin pois päältä?

Omaa musiikkia voi soittaa, jos kyseessä on koko ravintolan yksityistilaisuus.

Mikäli ainoastaan Pohjoissiipi on varattuna, soi siellä sama taustamusiikki kuin muuallakin ravintolassa. Pohjoisiivessä on sama äänentoisto kuin muualla ravintolassamme ja tämän vuoksi siellä ei oman musiikin soitto onnistu. Samasta syystä emme valitettavasti pysty hiljentämään ravintolan yhteistä taustamusiikkia pienemmälle Pohjoissiiven puolella.

Vahvistettua musiikkia saa soittaa korkeintaan klo 22 asti, koska sen jälkeen haluamme taata lähistöllä oleville hotellihuoneille yörauhan.

7. Saako tuoda oman kakun?

Kakku voidaan kuitenkin tilata haluamastanne konditoriasta ravintolan toimesta ja ravintola veloittaa tilatusta kakusta lisäksi tarjoilumaksun. Ruokien tarjoilu on ravintolamme ydinliiketoimintaa, joten meille ei voi tuoda omaa kakkua. Teemme yhteistyötä mm. H7 konditorian kanssa, josta saa suussasulavat kakut ja ne odottavat teitä valmiina juhlatilassa!

8. Saako tuoda oman esiintyjän?

Mikäli olet vuokrannut koko ravintolan, pääsääntöisesti oman esiintyjän tuominen paikalle onnistuu. Esiintyjästä riippuen on hyvä tarkistaa ajoissa kaikki tilaan ja äänentoistoon liittyvät asiat. Pohjoissiiven yksityistilaisuuksissa oman musiikin soittaminen ei ole mahdollista, sillä ravintolassamme on kaikkialla sama äänentoisto. Näin ollen Pohjoissiipi ei ole ideaali omille esiintyjille.

Hotellin puolesta on mahdollista varata suosittu Private Bartender -ilta, mikäli kaipaatte juhliinne ohjelmanumeroa!

9. Saako terassin varata myös omaan käyttöön.

Ihanan sisäpihan terassimme varaaminen omaan käyttöön onnistuu saatavuuden mukaan, kun varaat myös Pohjoissiiven. Terassimme ei ole katettu, joten näin voimme varautua myös huonompiin sääolosuhteisiin.

Huomioittehan kuitenkin, että vaikka terassi olisikin varattu tietyn seurueen käyttöön, emme voi täysin kieltää hotellin vieraita kulkemasta tai olemasta piha-alueella. Toimimme hotellin yhteydessä ja esimerkiksi kulku aamiaistilaan tapahtuu osittain sisäpihan kautta.

-------

Jäikö jokin mietityttämään? Kysy meiltä lisää!

Myyntipalvelumme aukioloajat

09 5619 2704
events@lillaroberts.fi

Puhelut 0,84 €/min + pvm/mpm

--------


Kuulostaako toimivalta teidän juhliinne? Pyydä tarjous ja jutellaan lisää!


Isot vai pienet juhlat?

Juhlat Pohjoissiivessä

Varaa ravintolamme Pohjoissiipi yksityiskäyttöön noin 25-40 hengen seurueellesi. Samassa tilassa järjestyy niin puheiden pito kuin herkullisen illallisen nauttiminen. Kesällä tilasta on suora pääsy viihtyisälle terassillemme.

	Krog Roba on rento pohjoismainen ravintola Helsingin Kaartinkaupungissa

Koko ravintola

Koko ravintolaamme mahtuu noin 100 hengen seurue illallistamaan pöytämuodosta riippuen. Suuret ikkunat antavat tilalle runsaasti luonnonvaloa ja tunnelmallisen Art Deco -tyylisen sisustuksensa ansiosta tila ei välttämättä edes tarvitse erillistä koristelua. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan paikan päälle!