VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Anni Ruuth -teemahuone (myynti päättynyt)

Astu sisään muotisuunnittelija Anni Ruuthin maailmaan kesän 2023 teemahuoneessamme! Anni on somistanut yhden LUX-huoneistamme oman suunnittelutyönsä keskeisillä elementeillä: minimalistiset siluetit yhdistyvät ensiluokkaiseen silkkimateriaaliin ja hentoihin höyheniin.

Tervetuloa inspiroitumaan, rentoutumaan ja unelmoimaan Hotel Lilla Robertsiin.

Yhteistyössä muotisuunnittelija Anni Ruuthin kanssa loimme keveän unelman kesälle 2023. Nyt sinulla on mahdollisuus yllättää elämäsi tärkeä ihminen ja tuoda vaikka oma äiti nauttimaan Anni Ruuth -teemahuoneestamme.

Huone on täydellinen inspiroitumiselle myös häitään suunnittelevalle. Ehkäpä kaasoina yllätätte morsiamen yöllä teemahuoneessa? Tai tulette yhdessä valmistautumaan päivää ennen hääjuhlaa? Anni Ruuth lanseeraa vuosittain oman Bridal-mallistonsa. Hotellilomalta voikin lähteä piipahtamaan Annin studiolla sovittamaan malliston luomuksia. Muistathan tehdä ajanvarauksen!

Huone sopii erinomaisesti myös laatuajan viettämiseen yhdessä puolison tai ystävän kanssa, kun haluat kokea jotain ainutlaatuista. Anni Ruuth -teemahuone on varattavissa 31.8.2023 asti.

Toivomme, että viihdytte Anni Ruuthin maailmassa.

Anni Ruuth -majoituspaketti sisältää:

  • Yön Anni Ruuthin somistamassa LUX-huoneessa
  • Herkullisen buffetaamiaisen
  • Myöhäisemmän huoneenluovutuksen klo 13
  • Pullon Blondel Premier Cru -samppanjaa
  • Etu Anni Ruuthin design-vaatteista

Hinta teemahuoneessa alk. 294 € / kahdelle.

Teemahuoneen varaaminen:

Teemahuoneemme varataan tehokkaan myyntipalvelumme tai hotellin vastaanoton kautta, sillä huoneita on vain yksi! Soita tai laita viestiä päivästä, jolloin haluaisit majoittua teemahuoneessa ja katsomme tuossa tuokiossa, onko huone vapaana.

Huoneessa on mahdollista majoittua myös kolmen hengen seurueella varaamalla lisävuoteen. Teemahuone on yhdistettävissä väliovella myös viereiseen LUX-huoneeseen.

Myyntipalvelumme:
Avoinna ma -pe klo 9 - 17

09 5619 2704
sales@lillaroberts.fi

Vastaanotto:
09 689 9880
info@lillaroberts.fi

Puhelut 0,84 €/min + pvm/mpm

-----

Ei teemahuonetta tällä kertaa, mutta yöpyminen Hotel Lilla Robertsissa muuten kiinnostaisi?

Voit varata muita huoneitamme kotisivujemme kautta:


Yhdistä hotellivierailuun:

Haluatko yllättää huonetoverisi? Poimi tästä vinkkimme!

  • Vastaanottoomme on tulossa myyntiin Anni Ruuthin asusteita: upeita silkkihuiveja sekä kauniita helmihiuspantoja. Ehkä yhdistät yöhön teemahuoneessa vielä erityisen lahjan?
  • Varaa yllätykseksi rentouttava 60 min hieronta yhteistyökumppaniltamme yksityisyrittäjä Katriinalta. Hoitola Katriinalta voit varata ajan samalle päivälle, kun tulette majoittumaan, jos Timma-kalenterissa näkyy vapaita aikoja! Tarkista tilanne täältä.
  • Morsiamen ja kaasojen kuvaukset teemahuoneessa? Ota yhteyttä ammattivalokuvaaja Camilla Bloomiin, joka on ottanut tälläkin sivuilla näkyvät ihanat valokuvat huoneesta: camilla@camillabloom.com
  • Mihin ravintolaan menisitte? Tiesitkö, että hotellin yhteydessä toimii pohjoismaisia makuja tarjoava ravintola Krog Roba? Keittiömestarimme Karrin kekseliäät makuyhdistelmät sulavat suussa! Varaa pöytä täältä!

Sinua voisi myös kiinnostaa:

Vuoden muotikumppanit 2017 - 2024

Hotel Lilla Roberts rakastaa muotia! Jo vuodesta 2017 olemme tukeneet muotikumppanikonseptilla upeaa suomalaista ja ekologista muotisuunnittelua. Muotikumppanimme saavat rakentaa hotellin aulaan oman displayn ja tuoda esiin hienoa suunnittelutyötään.

Kaikki edut ja elämykset

Katso kaikki majoituspakettimme, parhaat etumme ja tulevat tapahtumat! Yö Hotel Lilla Robertsissa tärkeimpiesi kanssa on täydellinen pako arjesta.

Lilla e. − cocktailbaari Helsingin Kaartinkaupungissa

Cocktailbaari Bar Lilla e.

Lilla e. on konsepti, jossa tutut normit haastetaan ja jossa klassisiin cocktaileihin yhdistyy luovuus ja pohjoismainen positiivinen hulluus. Lilla e. cocktailbaaria ei voi sanoin kuvata - se pitää kokea! Täältä kannattaa aloittaa loistoiltasi ja useimmiten tänne se on myös parasta päättää.


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Lilla Robertsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.