VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Shoppailua & kuohuvaa

Rakkaudesta kotimaiseen muotiin Hotel Lilla Roberts kutsuu sinut ystäväsi kanssa nauttimaan shoppailulomasta Helsinkiin. Hotel Lilla Roberts sijaitsee vain kivenheiton päässä Kämp Galleria -ostoskeskuksesta - ja sieltä saat meillä yöpyessäsi parhaat edut. Yläkerrassa sijaitseva Kämp Garden esittelee suomalaisen muodin huippunimet! 

Shoppailuretken jälkeen on ihana ottaa rennosti ja nauttia lasit kuohuvaa. Siis saavu parhaassa shoppailuseurassa ja tyhjällä matkalaukulla! Me pidämme huolen, että sinulla on meillä hyvä olla. 

Shoppailua & kuohuvaa -majoituspaketti sisältää:

  • 10 % etu valikoituihin* Kämp Gallerian liikkeisiin ja verkkokauppoihin
  • Lasilliset kuohuvaa 
  • Majoituksen kahdelle valitsemassasi huoneluokassa
  • Herkullinen buffetaamiainen
  • Pääsy kuntosalille* Etua koskevat liikkeet mainittu vastaanotosta saatavassa etukupongissa.

KÄMP GALLERIA – Helsingin keskustassa sijaitseva Kämp Galleria tuo kansainväliset huippumerkit ja tasokkaan suomalaisen muotoilun laatua arvostavan shoppailijan ulottuville. Kauppakeskus Kämp Gallerian kotimaisia brändejä ovat muun muassa klassikkoihin lukeutuva Marimekko sekä käsityönä Helsingissä studiolla Korkeavuorenkadulla hattuja valmistava éN Hats. Muodin ja designin erikoisliikkeiden joukkoon kuuluvat monet suositut brändit kuten Lindroos, Gant, Efva Attling sekä multi-brand muotiliike My o My. Kulttuuria arvostavalle Kämp Gallerian pohjakerroksesta löytyy Suomen valokuvataiteen museon K1 näyttelytila. Alakerran kokonaisuuteen kuuluu lisäksi bistrohenkinen, kasvisruokaan kallistunut The Glass -ravintola ja museokauppa The Object. 


Lisätietoa majoituksesta myyntipalvelustamme: 

Puh. 020 770 4705 (0,84 €/min + pvm/mpm) | sales@kampcollection.com

Ehdot: Etuhinta on laskettu kunkin päivän joustavasta hinnasta sisältäen aamiaisen. Kampanjahintaisia huoneita on rajoitettu määrä ja kampanja koskee vain uusia varauksia. Varauksen voi peruuttaa kuluitta viimeistään päivää ennen saapumista klo 18.00 mennessä.Lilla Roberts − hotelli erinomaisella sijainnilla Helsingin Kaartinkaupungissa

Safe Stay - turvallinen vierailu

Hotel Lilla Roberts suhtautuu edelleen huolellisesti vieraidemme ja henkilökunnan turvallisuuteen. Ensisijainen tehtävämme on huolehtia vieraidemme ja henkilökuntamme turvallisuudesta. Olemme koostaneet sivuston, jossa kerrotaan varautumisestamme ja turvallisuusasioista.

Krog Roba tarjoaa aamiaista viikon jokainen päivä Kaartinkaupungissa

Hotelliaamiainen

Tervetuloa herkulliselle ja runsaalle buffetaamiaiselle, joka tarjoillaan ravintola Krog Robassa. Otamme aamiaiselle myös hotellin ulkopuolisia vieraita ma - pe varaustilanteen mukaisesti. Tervetuloa!

Vuoden muotikumppanit 2017 - 2024

Hotel Lilla Roberts rakastaa muotia! Jo vuodesta 2017 olemme tukeneet muotikumppanikonseptilla upeaa suomalaista ja ekologista muotisuunnittelua. Muotikumppanimme saavat rakentaa hotellin aulaan oman displayn ja tuoda esiin hienoa suunnittelutyötään.


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Lilla Robertsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.