VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860

Unohtumaton illallinen -majoituspaketti

Tule viettämään unohtumaton ilta rakkaimpasi kanssa Hotel Lilla Robertsissa herkutellen ja nautiskellen. Löydät herkullisen menun ravintola Krog Roban sivuilta.

Muistattehan kysyä erikoisruokavalioista ennakkoon. Huomioittehan, että illallinen ei sisällä juomia, mutta annamme mieluusti suosituksia.

Unohtumaton illallinen & majoitus -paketti

Yö kahdelle sisältäen:

  • yhden yön majoituksen valitussa huoneluokassa
  • Keittiömestarin kolmen ruokalajin suositusmenu Ravintola Krog Robassa (ei sisällä juomia)
  • Herkullisen buffetaamiaisen
  • Langaton internetyhteys sekä kuntosalin vapaan käytön


Etu on voimassa saatavuuden mukaan ja pidätämme oikeuden tehdä muutoksia sen voimassaoloaikoihin. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Peruutusehto: 2 vuorokautta ennen majoitusta.

LISÄTIETOA:

09 5619 2784
reservations@lillaroberts.fi

Puhelut 0,84 €/min + pvm/mp

------------------------

En tarvitse illallista, mutta huone olisi mukava? Yöpaikka löytyy, mutta ruoka maistuisi?Sinua voisi kiinnostaa:

Lilla e. − cocktailbaari Helsingin Kaartinkaupungissa

Cocktailbaari Bar Lilla e.

Lilla e. on konsepti, jossa tutut normit haastetaan ja jossa klassisiin cocktaileihin yhdistyy luovuus ja pohjoismainen positiivinen hulluus. Lilla e. cocktailbaaria ei voi sanoin kuvata - se pitää kokea! Täältä kannattaa aloittaa loistoiltasi ja useimmiten tänne se on myös parasta päättää.

Kaikki edut ja elämykset

Katso kaikki majoituspakettimme, parhaat etumme ja tulevat tapahtumat! Yö Hotel Lilla Robertsissa tärkeimpiesi kanssa on täydellinen pako arjesta.

Monipuolinen juhlatila Helsingissä

Juhlatilat Krog Robassa

Etsitkö tilaa häihin, kihlajaisiin, valmistujaisiin, synttäreihin, firman vuosijuhliin tai pikkujouluihin? Ravintola Krog Roba Helsingin Kaartinkaupungissa tarjoaa täydelliset puitteet herkullisine ruokatarjoiluineen! Varaa koko ravintola jopa 100 hengelle tai Pohjoissiipi maksimissaan 44 hengen tilaisuuteen.


Liity Invited-jäseneksi!

Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaetumme sekä kutsuja tapahtumiimme. Lisäksi saat ekslusiivisia etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin. Jättämällä yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sekä markkinointiluvan Hotel Lilla Robertsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.